Asigura-ti igiena corespunzatoare si cand esti afara

Asigura-ti igiena corespunzatoare si cand esti afara

Tocmai ai facut curat in casa, totul este improspatat, pardoselile lucesc, si cuverturile sunt impecabile. Esti foarte mandra de tine, dar in urmatoarele minute, intra copiii de la joaca sa se pregateasca pentru masa. Plini de praf si de noroi, pun manutele lor negre peste tot si pana ajung la baie, pardoseala este plina de urme de adidasi.

Mai vine si sotul care a tocmai ce a schimbat uleiul la masina. Ce poti sa faci? Tu i-ai chemat cand mancarea a fost gata. Daca imaginea descrisa ti se pare cunoscuta trebuie sa gasesti o solutie. Urmatorul articol te poate ajuta in acest sens.

Creeaza conditii in exteriorul casei

Cea mai buna solutie iti este la indemana. Un lavoar mobil pentru exterior poate fi raspunsul la toate problemele mentionate anterior. In ziua de astazi nu mai trebuie sa investesti efort si imaginatie sa creezi o astfel de instalatie in curte. Ele sunt gandite si create de profesionisti in domeniu, tocmai pentru a-ti usura existenta. Nu ai o curte foarte mare?

Nu este nicio problema. Exista astfel de lavoare de dimensiuni diferite, de la cele mai mici posibile (care ar putea fi carate si in campinguri), pana la lavoare de mari dimensiuni care pot fi utilizate, inclusiv, pentru curatarea uneltelor sau a altor obiecte mari. Ele sunt create din materiale durabile, si poti alege dintr-o gama variata de culori, putand astfel sa le integrezi perfect in decorul gradinii tale.

Sunt usor de utilizat?

Aceasta poate fi intrebarea multora. Ele, de regula, sunt foarte usor si de asamblat, si de mutat intr-un loc in altul, si de utilizat. Nu iti trebuie instalator profesionist pentru a utiliza o astfel de instalatie sanitara. In afara de lavoarul in sine, care poate fi cu o singura cuva sau dublu, acesta vine la pachet cu un rezervor, sau doua rezervoare de apa, care sunt conectate prin conducte din plastic la robinete.

Pentru a avea acces la apa din rezervoare, este instalata o pompa cu pedala, astfel incat nu trebuie decat sa apesi cu piciorul pe ea si vei avea apa. Sunt lavoare care asigura atat apa rece cat si apa calda, si care au atasate suporti pentru detergenti sau prosoape.

Alte avantaje

Daca iti doresti sa iti infiintezi un spatiu unde sa poti gati sau sa faci un gratar, lavoarul mobil va fi cea mai buna alegere pentru a nu te deplasa in continuu in casa pentru a aduce apa sau pentru a spala vase. Totodata, nu va mai trebui sa le intrerupi copiilor joaca pentru a se duce sa se spele. Totul este la indemana. O pot face afara.

Asa ai siguranta ca le oferi conditiile de igiena necesara chiar in curtea ta. Totodata, daca doresti sa beneficiezi de conditii mai bune cand pleci intr-un camping, poti alege variantele mai mici si mai usor de transportat in masina, si nu mai trebuie sa stai la rand ca sa utilizezi baile comune.

Intr-un cuvant iti poti spori confortul cu usurinta, doar prin achizitionarea unui lavoar, creat din materiale de calitate si durabile. Merita investitia, asa ca ai putea incepe sa cercetezi ofertele de pe piata. 

Tagged: