Scapa de stresul provocat de nevoile financiare cu Omnicredit

Prima platforma de finetech din Romania, Omnicredit, a luat nastere din dorinta de a sustine micii antreprenori si afacerile la inceput de drum, cu programe de finantare rapide, special destinate problemelor cu care se confrunta.

Fie ca vorbim de resurse financiare insuficiente pentru plata atributiilor lunare sau pentru anumite idei de investiti, fie de imposibilitatea de a isi achita responsabilitatile financiare din cauza intarzierii incasarii banilor de pe urma serviciilor prestate din cauza unor servicii birocratice prea complicate, pe omnicredit.ro se vor gasi mereu solutii salvatoare. Propunem diverse metode de finantare, de la factoring si scontare, pana la oferirea de micro credite, orice companie poate beneficia de toate avantajele acestora prin simpla aplicare online la programul dorit.

Despre finantarea de tip factoring

Serviciile de tip factoring devin utile in momentul in care apare o discrepanta temporala mult prea mare intre perioada de plata a datoriilor lunare si data scadenta a incasarilor facturilor obtinute in urma activitatii firmei. Astfel ca, pentru a nu mai fi nevoiti sa astepte datele scadente, care de multe ori de intind chiar si pana la 90 de zile, antreprenorii pot semna un contract de factoring. Mai exact, o institutie terta, Omnicredit, se angajeaza sa ii ofere acestuia sume egale cu valoare pe care o au facturile ce urmeaza a fi deblocate la momentul expirarii termenului. Aceste sume vor fi inapoiate de clientul care a achitat facturile la data scadenta. Astfel se creeaza un circuit continuu prin intermediul caruia se tranzactioneaza aceeasi suma de bani intre trei parti implicate cu scopul de a scurta perioadele de incasare.

Ce este finantarea prin scontare?

Scontarea este un serviciu asemanator finantarii prin factoring, diferenta constand in faptul ca nu sunt vizate facturi, ci bilete de ordine sau CEC-uri. Pe acelasi principiu de imprumut de scurta durata, beneficiarul intra in posesia sumei aferente acestor documente tranzactionate intr-o luna, urmand ca Omnicredit sa primeasca direct banii care sunt marcati ca fiind blocati pana la expirarea perioadei de scadenta.

Cum se ofera un micro-credit la Omnicredit?

Pentru orice intreprindere care a inregistrat activitate economica in ultimele trei luni si necesita un imprumut bancar, solutiile de micro credite sunt cele mai la indemana. Omnicredit Pune la dispozitie sume cuprinse intre 500 si 250.000 de lei, ce pot fi inapoiate in termen de minim o luna, pana la maxim un an de zile, in schimbul unei dobanzi stabilite initial. Plata se face esalonat, lunar, iar suma ratelor poate fi calculata premergator semnarii contractului pentru a putea avea o imagine cat mai clara asupra imprumutului. Calculul se face in raport cu suma solicitata si perioada contractuala dorita, la care se adauga o dobanda fixa, ce nu poate fi modificata pe parcurs.

Pot beneficia si persoanele fizice de beneficiile Omnicredit?

Propunem o serie de servicii ce vizeaza atat persoanele juridice, cat si pe cele fizice. In cazul celei de-a doua categorii, situatia necesita o analiza mai amanuntita si de aceea este necesara contactarea unui specialist. In prealabil se completeaza un formular online, urmand ca un membru din echipa noastra sa o contacteze in ce mai scurt timp. Serviciile disponibile pentru persoane fizice se concretizeaza in furnizarea unor credite in raport cu nevoile personale. Tocmai de aceea este necesara configurarea unei oferte personalizate, in asa fel incat suma oferita sa acopere nevoile vizate si totodata veniturile lunare sa permita achitarea la timp a ratelor.

Omnicredit este prima platforma finetech din Romania care a aparut din dorinta de a sustine afacerile la inceput de drum prin oferirea de solutii financiare la problemele curente cu care se confrunta.