Nu știi ce salon de coafură să alegi? Stailer te ajută să îți faci o programare rapidă

Te afli mereu pe fugă și simți că nu mai timp să faci niciun lucru pentru tine? Poate că de vină este munca solicitantă sau viața de familie plină de provocări noi în fiecare zi, însă, în oricare dintre aceste situații nu trebuie să uiți de un lucru: grija față de propria persoană.

Știm că grija pentru cei dragi se află mereu în inima ta și te întrebi mereu ce să mai faci pentru a-ți arăta compasiunea și dragostea, dar, din când în când, trebuie să îți aduci aminte să îți acorzi câteva momente să te îngrijești și pe tine, întrucât tu ești persoana care te cunoști cel mai bine.

Așa că, a fost creat un loc care îmbină utilul cu plăcutul și te scapă de eventuale eforturi. Stailer este site-ul unde îți poți face o programare la salon din confortul casei tale, fără a fi necesară o vizită fizică la salonul respectiv. Pe de altă parte, Stailer oferă nu doar ajutor clienților ce doresc o programare, ci oferă consultanță și saloanelor de înfrumusețare. Această platformă atrage clienți noi și publică recenzii reale ale clienților drept exemplu pentru cei ce vor să aleagă un salon de frumusețe, dar nu știu care.

Economisește timp și energie cu Stailer

Poate în trecut nu realizam cât de importante sunt câteva minute din viața noastră, însă în prezent, odată cu ritmul cotidian alert care ne acaparează, prețuim fiecare minut pe care îl avem la dispoziție. De aceea, mersul la un salon de înfrumusețare ne face să pierdem, de cele mai multe ori, timp în care am fi putut realiza o altă activitate mai importantă decât o simplă programare.

Acest lucru este valabil atât pentru doamne și domnișoare, cât și pentru bărbați, care, în ziua de azi pune mai mare accent pe aspectul fizic decât ar fi făcut-o, să zicem, cu zeci de ani în urmă. Aceștia optează pentru serviciile unui frizer care să le îngrijească în mod corect atât barba, cât și podoaba capilară. 

Doamnele și domnișoarele apelează pentru un număr mai ridicat de servicii, printre care amintim manichiura și pedichiura, coafatul și tunsul, dar și stilizarea genelor și a sprâncenelor.

Indiferent că vorbim de femei sau bărbați, fiecare dintre aceștia preferă o modalitate de programare la salon simplă, și, dacă se poate, fără a se deplasa la sediul acestuia. Dorința acestora a devenit realitate odată cu înființarea Stailer, care le ușurează viața și le oferă posibilitatea de a se programa la salon fie de la birou, fie din patul comod de acasă. Un avantaj este acela că poți face programarea la oricare salon îți dorești sau care îți este mai la îndemână doar cu câteva minute înainte, în funcție de disponibilitatea personalului.

Inspiră-te din experiențele celorlalți pentru a avea parte de rezultate originale

De cele mai multe ori, femeile se decid mai greu cu privire la schimbările pe care își doresc să le facă, iar din acest motiv, Stailer le oferă modele reale în pozele de pe site din care pot alege să se inspire pentru propria înfățișare, sau pe care le pot personaliza după preferințe. Același lucru este valabil și pentru bărbați, care au acum de unde alege mai multe modele de tunsori pe care le pot adapta fizicului propriu.

Este de apreciat că pe site-ul celor de la Stailer sunt postate și recenzii ale clienților care îi pot ajuta pe cei indeciși ce salon să aleagă pentru a face o programare sau pentru a alege modelul preferat de gene, unghii sau coafură.

Dacă te-am convins că Stailer este soluția potrivită atunci când ești grăbit/ă, nu ezita și efectuează chiar acum o programare la salonul apropiat de tine.

Contact: support@stailer.ro