Cu pompele de caldura Heliotherm, profiti de energia naturii chiar in caminul tau

Te-ai gandit ca de natura te poti folosi si pentru a-ti incălzi ori a-ti răci locuința? Descopera astazi avantajele sistemelor cu pompă de căldură Heliotherm ce aduc performanțe maxime, cu efort minim. Acestea pot functiona excelent in contextul utilizarii de resurse precum energia verde, regenerabilă, inepuizabilă – precum aerul, apa sau căldura geotermală.

Eficiente și sustenabile, aceste echipamente moderne de pompe de căldură implinesc orice nevoie de simpla încălzire rezidentiala. O soluție completă a conceptului de încălzire este prezentată într-un sistem de pompe de căldură Heliotherm. Aceasta solutie oferă nu numai pregătirea apei calde sanitare, răcirea opțională, ci și o integrare inteligentă a modulelor fotovoltaice.

Extrage energia direct din pamant

Heliotherm aduce produse inovative, folosind pompele de caldura, menita sa obtina si sa foloseasca o tehnica performanta, garantata si curata, certificata de institutii acreditate.

Liniste pentru tine si familia ta

Echipamentele de acest tip sunt excelent izolate fonic, asigurand o operativitate uimitor de silentioasa. In plus, nu ai nevoie de un spatiu mare, deoarece sunt reduse ca dimensiuni.

Control de la distanta

Gratie internetului, azi puteti controla de oriunde v-ati afla activitatea pompelor de caldura Heliotherm. Mai rapid, mai simplu, mai eficient.

O solutie ecologica, in orice loc

Heliotherm garanteaza un procedeu ce dobandeste apa calda si incalzirea intr-un mod complet verde, fara a elibera dioxid de carbon.

Toate avantejele pompelor moderne de caldura

 • Costuri de utilizare reduse
 • Investitie recuperata in cativa ani
 • Foloseste energie regenerabila, oferita “fara costuri” de meniul natural ce ne inconjoara
 • ZERO emisii de gaze daunatoare
 • Securitate crescuta, in functionare;
 • Procese de incalzire comode si utilizare usoara;
 • Dimensiuni reduse
 • Izolare fonica
 • Zero supraveghere necesara
 • Intretinere facila
 • Durata prelungita de viata pentru intreaga instalatie

Descopera intrega oferta de pompe de caldura pentru locuinte personale sau spatii industriale, la Pro Win Tec (PWT) – Maramures si pe www.pwt.ro.

PWT – Solutii practice, moderne si performante pentru incalzire si racire

PWT – Energia Viitorului”, prezinta cele mai moderne solutii de incalzire sau racire, prin servicii si produse dedicate de configurare si montaj pompe de caldura, incalzire in pardoseala, panouri solare, pentru constructii rezidentiale sau industriale. Scopul PWT este de a promova clientilor tehnologia viitorului precum energia regenerabila si energia “verde”, fiind in topul firmelor care comercializeaza si executa lucrari cu pompe de caldura si panouri solare, atat in instalatii civile cat si in cele industriale.