Alege Thailanda ca destinație de călătorie pentru o experiență inedită

Alege Thailanda ca destinație de călătorie pentru o experiență inedită

Dacă ești în căutarea unei destinații de vacanță care să îți ofere experiențe deosebite, peisaje desprinse din povești, cu o istorie și o cultură bogată, dar și cu un univers gastronomic special, Thailanda este alegerea ideală pentru tine. Această țară asiatică are un potențial turistic excepțional, lucru care oferă posibilitatea să te bucuri de condiții impresionante în schimbul unor costuri foarte avantajoase. Alege un sejur in Thailanda organizat de Let’s Go Travel și bucură-te de un concediu care te va surprinde și te va încânta din plin!

De ce să vizitezi Thailanda anul acesta?

Plajele impresionante, temperaturile ideale, mâncarea delicioasă și ospitalitatea localnicilor sunt câteva dintre motivele care determină an de an milioane de turiști să descopere această țară și chiar să se reîntoarcă. Thailanda este o țară profund religioasă, lucru pe care îl poți observa încă de când ajungi date fiind zecile de temple budiste pe care le poți vizita. Orașe pline de încărcătură istorică te așteaptă la fiecare pas, iar Chiang Mai, Ayutthaya, Sukhothai sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute și apreciate din întreaga țară.

Mâncarea este, de asemenea, una dintre principalele atracții, având șansa să descoperi gustul unic thailandez pentru preparate consacrate precum Pad Thai, Khao Pad, Tom Yum Goong sau Som Tum care te vor cuceri prin intensitatea și unicitatea aromelor.

Nu în ultimul rând, Thailanda este oază infinită de activități interesante pe care le poți desfășura, de la a petrece ore întregi pe plajele maiestuoase sau pe masa de masaj thailandez, la plimbări în junglă unde să descoperi vegetația și fauna impesionantă, excursii la temple și monumente istorice, precum și sporturi pe apă care te vor încărca de adrenalină.

Care sunt avantajele de care te bucuri atunci când călătorești alături de LGT?

Serviciile unei agenții de turism alese corect îți pot face vacanța de zeci de ori mai frumoasă și asta pentru că te scapă de grijile organizării, dar și pentru că îți oferă acces la anumite facilități de care poate că nici nu ai fi aflat pe cont propriu.

Atunci când călătorești cu LGT te bucuri de pachete complete, alese după nevoile și posibilitățile tale, care acoperă atât cazare, mâncarea și biletele de zbor, cât și transportul intern sau alte taxe suplimentare, cum ar fi cele pentru bagaje sau diferite asigurări. Costul total pentru toate aceste aspecte se va dovedi mult mai avantajos decât în cazul în care ai fi plătit separat pentru fiecare serviciu în parte. De asemenea, o agenție de turism precum Let’s Go Travel te va feri de probleme sau nereguli provocate de întârzieri și anulări ale zborurilor, neînțelegeri cu proprietari sau colaboratori etc.

Descoperă puncte de cazare excepționale în Thailanda

Thailanda este o țară unde cultura și istoria se împletesc armonios cu modernul, oferindu-ți un spectacol architectural în fiecare clădire, mai ales în cele destinate exploatării turistice. Drept urmare, hotelurile și resorturile te vor impresiona printr-un design unic, impozant și fermecător, plus condiții excepționale pe care cu greu le vei întâlni în alte părți ale Asiei de sud est.

Patong Heritage Hotel Phuket este o locație de patru stele care pare desprinsă din cele mai frumoase vise. Construcțiile fastuoase poziționate în mijlocul unui spectacol al naturii îți taie respirația și te fac să crezi că ceea ce trăiești este departe de realitate. Înconjurat de mare și munți, acest punct de cazare îți oferă peisaje fascinante pe tot parcursul zilei, dincolo de serviciile și condițiile excepționale incluse în pachet. Cu zeci de opțiuni de luat masa, zone de relaxare, spații de joacă, săli de conferințe, piscine și plaje private, plus nenumărate activități pentru petrecere a timpului liber, acest hotel satisface cerințele tuturor categoriilor de turiști care aleg să își petreacă vacanța aici.

Costul pentru un sejur de șapte nopți aici se dovedește a fi foarte avantajos și se calculează în baza unei oferte personalizate în funcție de perioada în care alegi să călătorești.