Alege Social Media Marketing și influențează pozitiv procentul ROI!

Agentie Social Media Marketing Deck
Agentie Social Media Marketing Deck

Pentru ca un brand să aibă succes este nevoie ca toate eforturile de promovare să genereze rezultate semnificativ mai mari decât investiția inițială. Doar în acest mod putem vorbi despre o abordare eficientă care ajută la îndeplinirea scopului final.

ROI este un indicator foarte important în această ecuație și te ajută să stabilești dacă ești pe drumul corect. Vezi aici oferta pentru servicii de Social Media Marketing și vezi cum poți determina eficientizarea investițiilor!

Ce înseamnă ROI (Return on Investment)?

Return of Investment este un termen de specialitate utilizat în marketing pentru a determina măsura în care investițiile făcute în anumite servicii sau metode de creștere a câștigurilor duc la creșterea profitului. Cu alte cuvinte, pentru a determina rata de recuperare a investiției, se va compara profitul net obținut de pe urma unei investiții cu costul inițial al acesteia.

Cum influențează Social Media Marketing acest procent?

Social Media este un instrument foarte util când vine vorba de creșterea notorietății și îmbunătățirea reputației unei companii, fiind adesea utilizat drept canal de promovare. În procesul de creștere a procentului ROI, serviciile de Social Media Marketing pot reprezenta o soluție foarte eficientă, date fiind costurile reduse de utilizare. Poți ajunge la mare parte din publicul tău țintă și să îi convingi să facă o achiziție mult mai ușor și mai ieftin decât ai putea-o face prin publicitatea tradițională, spre exemplu.

Din momentul în care deții propriile conturi pe platforme de social media ca Instagram, Facebook, TikTok, distribuția conținutului dorit este gratuită. Vei mai avea nevoie doar de o echipă de profesioniști care să contureze strategia potrivită brandului tău pentru a obține rezultatele dorite într-un timp cât mai scurt.

Care sunt strategiile aplicate?

O campanie de Social Media bine realizată va atrage nu doar vizibilitate, ci și vânzări, ceea ce înseamnă că vei începe să observi foarte repede un trend ascendent în ceea ce privește indicatorul ROI. Cu toate acestea este important să ții cont de câțiva parametri esențiali pentru a garanta reușita demersului.

Delimitează foarte bine audiența, stabilește care sunt tendințele acestora de consum, conturează o strategie pe baza acestor informații și demarează o campanie de pre-testare pentru a decide dacă ai ales varianta ideală pentru promovarea pe Social Media. În acest moment, se vor observa punctele slabe care îți permit să faci modificările necesare pentru a realiza o campanie ideală.

O agenție de Social Media se va ocupa de toate aceste lucruri în locul tău și va îndeplini o serie lungă de alte responsabilități care vor face o diferență semnificativă în bugetul tău pe termen lung. De la configurarea contului, la realizarea de postări, răspunsuri la comentarii și mesaje, social listening, interacțiuni cu alte brand-uri, și până la conceperea de paid ads, toate acestea intră într-un pachet complet de servicii de specialitate.

Cum începi colaborarea cu o agenție de social media?

Dacă îți dorești să beneficiezi de toate aceste avantaje, tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina Marketing Deck și să soliciți o ofertă de colaborare. Completează formularul online sau accesează unul dintre numerele de telefon puse la dispoziție și intră în contact cu unul dintre membrii echipei pentru a pune la punct toate detaliile necesare. Poți beneficia chiar și de o ședință gratuită de consultanță pentru a stabili care sunt nevoile tale și cum pot fi acestea satisfăcute prin conturarea unui pachet de servicii adaptat.

Vei contribui la realizarea strategiei și vei putea observa în timp real rezultatele obținute prin convertirea fiecărui material postat în vânzări concrete.

Determină o creștere a profitabilității afacerii tale prin implementarea unor servicii specializate de Social Media Marketing!