Vino sa-l vezi pe Mos Craciun pe Zoom!

Includeti prietenii si familia dvs. la apelul Zoom pentru a vedea reactia copilului dumneavoastra! In aceste vremuri fara precedent, Mos Craciun a fost nevoit sa vina cu noi modalitati de a se asigura ca va poate contacta copilul inainte de Craciun.

Folosind Zoom, Mosul si-a dat seama ca aceasta ar fi o modalitate grozava de a vedea copiii din acest an, ce nu pot sa-l viziteze in persoana.

Ca majoritatea dintre noi in aceste zile, Mos Craciun face o lista de intalniri pe Zoom si o verifica de doua ori. Mos Craciun se va strecura in continuare pe cosurile de fum in acest an, in ciuda virusului care s-a schimbat atat de mult in privinta sarbatorilor din 2021.

Dar datorita noului Wi-Fi rapid instalat la Polul Nord si in sania sa, Mos Craciun va vizita casele practic ca o alternativa mai sigura la intalnirile obisnuite in persoana la mall-uri, petreceri si parade.  

Pentru ca Mosul sa stie toate detaliile despre copilul dumneavoastra, va rugam sa ne oferiti inainte o lista cu ceea ce isi doreste copilul, daca a fost cuminte, cum il cheama, cati ani are, etc. Cu ajutorul acestor informatii, Mos Craciun va stii ce fel de intrebari sa ii puna.

Mos Craciun se adapteaza online la Craciun!

Craciunul acesta, Mos Craciun apeleaza la Zoom. Face o lista si o dezinfecteaza de doua ori. Totul din ultimul timp a fost fortat sa fie doar online, chiar si biroul lui Mos Craciun.

Mersul la Mos Craciun este o traditie de sarbatoare pentru multe familii si, din pacate, nu se pare ca va fi posibil anul acesta. Este foarte greu sa stai la 2 metri distanta de Mos Craciun si sa faci o imagine decenta. Din fericire, copiii care nu-l pot vedea pe tipul vesel in persoana pot inca discuta cu Mosul cu ajutorul intalnirii virtuale pe Zoom.

Cu ajutorul Zoom-ului beneficiati de o intalnire cu Mos Craciun. Aveti, de asemenea, optiunea de a aduce bunici sau alte persoane la intalnire, facand din acesta un moment de familie de neuitat.

Copiii vor fi incantati de aceasta oportunitate de a vorbi cu Mosul online in timpul acestui chat video privat al Mosului intr-un cadru personalizat de studio virtual. Mos Craciunul nostru este vesel si cu adevarat lumineaza si prind viata pe ecran in timpul acestor minunate vizite online ale Mosului.

Fiecare apel pentru Mos Craciun Zoom este foarte personalizat, cu detalii precum numele copiilor, culoarea preferata si ceea ce isi doresc de Craciun. Webcam-ul nostru pentru Mos Craciun este de cea mai inalta calitate. Sunt copiii tai pe lista obraznicilor sau draguti? Apelul Mos Craciun Zoom poate spune totul!

Traiti o experienta magica de vacanta din confortul propriei case rezervand o vizita virtuala a Mosului.

Mentineti spiritul Craciunului viu in acest an, aducandu-l pe Mos Craciun acasa pentru ca atat copiii cat si familia sa se bucure de acest moment! Cu experienta personalizata si live oferita prin Zoom, va puteti bucura in siguranta de o experienta magica cu Mos Craciun in confortul propriei case.