Unde se faci reparatia cutiei de viteze a camionului tau?

Orice firma de transport se confrunta la un moment dat cu necesitatea de a apela la un service de reparatii cutii viteze camioane. Tocmai de aceea este atat de important sa fim informati din timp in legatura cu aceste servicii.

Alegerea unui service de calitate pentru reparatia cutiei ne poate asigura multe nopti linistite si o siguranta a afacerii.

Cutiile de viteze nu se strica des, sunt ansambluri de piese foarte rezistente. Deseori auzim soferi care spun ca niciodata nu li s-a stricat cutia de la camion. Asta este o veste minunata dar din pacate nu intotdeauna valabila.

Exista si cazuri in care se strica cutia si trebuie dusa la reparat. Reparatia unei cutii de viteze camioane poate fi costisitoare, depinde de defectiunile suferite.

Alegerea pieselor de schimb pentru reparatie

Pretul reparatiei depinde de alegerea pieselor de schimb cu care se face reparatia. Piesele originale chiar daca sunt de o calitate foarte buna, sunt mult mai costisitoare. Exista si cazuri in care la anumite modele de cutii, sa se gaseasca doar piese originale.

Piesele after market sunt in general mai ieftine insa nu sunt atat de multe repere. La cutiile de viteze mai rare este posibil sa nu existe piese aftermarket sau sa trebuiasca facuta comanda la producator ceea ce mareste foarte mult timpul reparatiei.

O alegere inspirata este sa alegeti o firma de reparatii cutii viteze care are depozit cu piese de schimb. Acest fapt poate sa reduca mult timpul de asteptare pana cutia este finalizata.

Pachetul de reparatie la cutii viteze camioane

In cazul unei defectiuni la cutia vehiculului, visul oricarei firme de transport este sa rezolve problema rapid si fara probleme. Asta inseamna ca service-ul la care apeleaza sa le rezolve problema in totalitate. Acesta poate fi un pachet intreg de servicii a carei finalizare va fi reparatia cutiei.

Oferta de la SC MOROGEC AUTO SRL, cu servicii de reparatii cutii viteze cu transport inclus asigura nu numai reparatia ci si transportul cutiei de la client la service si inapoi. Hai sa vedem concret ce mai asigura aceasta oferta?

  • Transportul cutiei de la client la service
  • Diagnosticare cutie
  • Identificarea pieselor de schimb
  • Asigurarea pieselor de schimb necesare pentru reparatie
  • Reparatia cutiei
  • Transportul cutiei la client

Merita o astfel de oferta? In mod sigur ca aceasta oferta este completa si usureaza mult colaborarea.

Multi clienti intreaba inca la primul contact, cat o sa coste reparatia cutiei? Daca se refera la manopera, aceea are un pret fix. Cat o sa coste piesele de schimb? Doar dupa desfacerea cutiei se poate spune exact care sunt piesele defecte si ce trebuie schimbat.

Important este fluxul de lucru cu care lucram. Avand stoc cu majoritatea pieselor de schimb pe care le utilizam frecvent, nu mai trebuie sa asteptati pana se face comanda si vin piesele. Acesta este un avantaj mare pentru clientii nostri pentru ca vor primi cutia gata reparata intr-un timp foarte scurt.

Cand alegem o oferta de reparatii cutii viteze este important sa privim toate aspectele acesteia. Sa ne punem intrebarea daca acele puncte din oferta ne convin sau nu. Daca luam in considerare raspunsul la aceasta intrebare, alegerea service-ului de reparatii cutii viteze va fi mult mai usoara.