Alege farmacia veterina online PETMAX, in fiecare zi Te-ai hotari sa vezi o persoana neavizata pentru îngrijirea veterinară a animalului tau de companie? Cu siguranta nu!

Asadar, de ce sa nu pui increderea pe primul loc si atunci cand vine vorba de cumpararea de medicamente si produse veterinare necesare cainelui, pisicii sau altor animale? Iti poti pune toata încrederea în mâinile echipei Petmax.ro atunci când vine vorba de sănătatea și bunăstarea animalului tau de companie. Te bucuri de livrare rapida, o oferta uriasa de mii de produse in stoc, sortare usoara, articole pentru toate nevoile si transport gratuit la comenzi de peste 199 lei!

Ai parte de asistența de care ai nevoie

Indiferent dacă ai întrebări, nelămuriri sau ai nevoie de un mic sfat, echipa Petmax este mereu la datorie – chat online, email sau prin telefon. Specialistii magazinului sunt bucuroși să discute orice inainte de comanda, pentru a-ti răspunde la întrebări sau pentru a-ti adresa îngrijorările cu privire la medicamentele animalului tau de companie.

Efectele secundare pot fi înfricoșătoare dacă nu stiti sa le identificati sau sa le intelegeti, stiind ce este normal si ce nu. Fie că nu sunteți sigur dacă medicamentele animalului  de companie funcționează eficient sau dacă un efect secundar este motiv de îngrijorare, vă putem oferi informațiile de care aveți nevoie pentru liniște sufletească și siguranța atat de cautata. De asemenea, putem răspunde la întrebări despre modul în care rețetele animalului de companie pot interacționa cu suplimentele sau alte medicamente.

În plus, știm că administrarea medicamentelor nu este întotdeauna ușoară. Vă putem ghida prin câteva tehnici și vă putem oferi câteva sfaturi pentru a ușura timpul de medicație.

Avem mare grijă să manipulăm corect toate medicamentele

Vrei să știi că medicamentele pentru animalele de companie au fost manipulate, transportate si depozitate corect și nu au expirat. Când comanzi medicamente online de la Petmax, nu exista niciodata riscul să primiți medicamente ce nu au fost păstrate la temperatura adecvată și nu au fost depozitate în condiții optime.

Indiferent dacă comandați personal de la noi (prin sediul din Bucuresti), la telefon sau online, puteți fi siguri că stocăm întotdeauna medicamentele în funcție de specificațiile lor de depozitare recomandate și întotdeauna verificam medicamentele pentru a ne asigura că sunt proaspete și gata să vă trateze animalul de companie.

Descoperiti oferta de produse farmaceutice pentru caini, la Petmax

Aveti sute de articole din care sa alegeti, de la branduri precum Alfavet, Bayer, Royal Canin, VET EXPERT, VetPlus, Virbac, Zoetis si multe altele :

 • Dermatologice
 • Afectiuni cardio
 • Afectiuni Digestive
 • Afectiuni Hepatice
 • Afectiuni Renale / Urinare
 • Afectiuni sistem nervos
 • Antibiotice Orale
 • Antiinflamatoare
 • Antiparazitare interne si externe
 • Articulatii
 • ORL
 • Suplimente nutritive, vitamine

In plus, in aceasta perioada ai si reduceri de pana la 25% la produsele Nexgard, pentru deparazitare (valabile in limita stocului disponibil).