3 motive surprinzătoare pentru a consuma apă filtrată

Când pregătiți mâncarea pentru sărbători, doriți să impresionați familia și prietenii cu cele mai bune preparate cu putință. Dar știaţi că apa vă poate împiedica să oferiţi masa perfectă?

Apa prea dură are ca efect apariţia unor pete sau formarea unei pelicule pe vasele dumneavoastră dar este posibil să nu fiți conștiente de faptul că apa dură vă afectează și gătitul și coacerea. Iată 3 motive pentru a folosi apă filtrată și cum aceasta dă un impuls creațiilor dvs din bucătărie:

1. Gust purificat

Clorul și impuritățile se pot infiltra în apa de la robinet din casa dvs. în orice moment, producând un miros și un gust neplăcut apei care iese din robinetul de la bucătărie. Utilizarea apei filtrate poate elimina gustul și mirosul neplăcut.

Gustul neplăcut poate fi dăunător pentru pregătirea alimentelor. Când apa miroase urât, mirosul și gustul urât vor rămâne pe fructele, legumele și pastele fierte pe care le spălaţi în chiuvetă.

Dacă gătiți mâncăruri în cantităţi mai mari cu paste sau orez, veți începe să observați o textură mai cremoasă a alimentelor când folosiți apă filtrată. Un filtru vă poate curăța apa, poate elimina gustul neplăcut și vă poate ajuta să aveţi apă de la robinet în general mai bună.

Cu cana filtranta ZeroWater a veți la dispoziție apă filtrată, cu gust curat, oricând vă este sete, direct de la robinet.

2. Coaceți pâine mai bună

O masă întreagă poate fi stricată dacă produsele pregătite de dvs ies prost. Chiar dacă ați urmat reţetele cuvânt cu cuvânt, chiar dacă ați verificat de trei ori măsurătorile și ați plasat corect grătarul în cuptor, se poate întâmpla ca toate acestea sa fie în zadar. Nu fiţi dure cu voi înşivă – este vina apei de la robinet care nu este suficient de bine purificată.

Mineralele precum calciul, magneziul și clorul, care își găsesc drumul în apa din casele noastre, afectează performanța ingredientelor precum drojdia. Mineralele din apa folosită schimbă structura glutenului din aluat, impiedicand procesul de fermentaţie.

Apa filtrată rezolvă problema apei la robinet. Folosirea unei ape mai curate, corect filtrate, va duce la îmbunătățirea produselor coapte.

3. Mâncare strălucitoare și festivă

Spălarea legumelor înainte de a fi consumate este întotdeauna o idee inteligentă. Dar începeţi să observaţi că produsele dvs proaspete își pierd culoarea după fiecare spălare? Clorul din apa de la robinet ar putea fi motivul.

La fel ca și înălbitorul, clorul decolorează orice lucru cu care intră în contact. Dacă există un nivel ridicat de clor în apa de la robinet, legumele ar putea fi în pericol. Dar nu vă temeţi. Filtrarea apei şi reducerea nivelurilor excesive de clor va rezolva problema. Ajutaţi legumele şi fructele să arate vibrante și delicioase cu un sistem de filtrare.

Dacă pregătiți mai multe feluri de mâncare de sărbători, asigurați-vă că utilizați apă filtrată. Este la fel de ușor ca și instalarea unui sistem de filtrare și dedurizare a apei 2-în-1 pentru întreaga casă. Acest lucru va face ca apa să nu aibă clor, oferind în același timp un gust excelent, care este optim pentru gătit.

Tagged: