10 dintre cele mai nebunești lucruri pe care oamenii le-au livrat vreodată

Măgari în miniatură

Doi măgari în miniatura au fost trimiși prin colet. Aceștia au fost expediate din Carolina de Nord la Connecticut , în noiembrie și credem că acest lucru se califică cu siguranță la cea mai drăguță  expediere.

Copii      

Credeți sau nu, era obișnuit să expediați copii prin serviciul poștal al SUA . La începutul secolului al XX- lea, orice sub 11 lire sterline putea fi trimis prin Parcel Post. Un cuplu a luat-o puțîn prea în serios și și-a trimis bebelușul de opt luni prin poștă pentru doar 15 cenți la casa bunicilor.

Tronuri

uShip a raportat că nu au existat una, ci două mari expediții ale tronului în 2017. Una a fost un „tron al regilor de aur de 55 de kilograme” care a fost livrat unui client din Miami. Celălalt a fost un set de tronuri, care a fost expediat din Texas către Ocala, Florida. Presupunem că oamenii trăiesc că regii!

Trei piane antice

Premiul pentru cea mai mare expediție muzicală revine acestor trei piane antice. Această expediție nebună a călătorit de la Belleview, Florida la Williamsburg, Michigan, a raportat uShip.

Afișaj LEGO Star Wars 

Un afișaj Yoda dintr-un magazin LEGO a fost expediat din magazinul din LaVerne, Tennessee, către cineva din White Stone, Virginia. A fost raportat că a fost un cadou de Crăciun pentru un fan hardcore al Star Wars. Nu a ajuns la destinație decât în ianuarie, dar a meritat să așteptăm.

Cartof cu mesaj aniversar

Poate fi atât de greu să decideți ce să scrieți pe un card pentru ziua cuiva sau pentru o altă etapă importantă a vieții. Vrei să spui ceva semnificativ și unic, dar este greu de făcut atunci când scrii pe un card banal, produs în serie. Deci, de ce să nu o spui cu un cartof?

Totuși pentru expedierea de colete obișnuite, recomandarea noastră este Rennen, o firmă de transport persoane România Germania și retur,  curierat Romania Germania, cu o experiență de 10 ani pe piață. Profesionalism, preturi bune, curse săptămânale și seriozitate.