Alege excelenta in domeniul educational, alege Asociatia Succes in Educatie si Sport!

Asociatia Succes in Educatie si Sport este o organizatie non-profit, care promoveaza si sustine educatia si sportul din Romania.

Principala activitate este formarea profesionala in domeniul medical si sportiv.

Curs de prim ajutor

Indiferent dacă aveți nevoie de instruire în domeniul sănătății și siguranței pentru muncă sau doriți să învățați primul ajutor pentru viața de zi cu zi, avem un curs pentru dvs.

Cursurile de prim ajutor sunt sustinute de profesionalisti in domeniu, cadre medicale cu experienta in domeniul medical de urgenta.

Curs de recoltare si injectii

Acest curs este dedicat persoanelor care studiaza domeniul medical dar si cadrelor medicale. Acest curs aduce un plus de informatii si multa practica in ceea ce priveste techinicile de recoltare si injectii.

Curs instructor de fitness

Aceste cursuri de instructor de fitness au o durata de 6 saptamani, in cadrul careia sunt discutate aspecte ce tin de anatomie, tipuri de antrenament, elemente de prim ajutor, functional training, bodybuilding si multe altele!

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări. Acest curs vă dă posibilitatea să lucrați legal ca și instructor de fitness, atât în România cât și în străinătate.

Curs instructor de fitness aerobic

Acest curs de instructor aerobic este recomandat tuturor celor care vor sa profeseze ca instructori de zumba, aerobic, spinnig, step, etc. Cursul este unul autorizat, fiind necesar pentru tot cei care doresc sa lucreze in acest domeniu. Cursurile de instructor aerobic sunt sustinute de catre lectori cu multa experienta in domeniu, pregatiti pentru a va transforma in instructori de top