Vineri începe etapa a II-a a programului “Rabla pentru electrocasnice”, în care sunt incluse vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete. Valoarea variază între 300 și 500 de lei, în funcție de produs.

vineri-incepe-etapa-a-ii-a-a-programului-“rabla-pentru-electrocasnice”,-in-care-sunt-incluse-vouchere-pentru-televizoare,-laptopuri-si-tablete-valoarea-variaza-intre-300-si-500-de-lei,-in-functie-de-produs.

Administrația Fondului de Mediu anunță că în cadrul Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, “Rabla pentru electrocasnice”, începe etapa a II-a, în perioada 4.06-17.06.

În această etapă persoanele interesate vor putea selecta vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete. Perioada de derulare a acestei etape este de 14 zile sau până la epuizarea bugetului alocat.

Valoarea voucherelor este de 400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică E, de 500 de lei pentru laptopuri și de 300 de lei pentru tablete.

Bugetul alocat este de 30 de milioane de lei.

Sursa stire biziday.ro