Ușile secționale cu panouri din fibră de sticlă- Butzbach

Pentru proiectele cu cerințe deosebite de design, funcționalitate și fiabilitate, Gunther Tore propune gama de uși secționale de înaltă performanță Butzbach- Germania.

VIDEO

Gunther Tore oferă începând cu anul 2003 prin rețeaua de parteneri locali o gamă complexă de uși secționale împreună cu un pachet complet de servicii de consultanță, instalare, mentenanță și reparații.

Care sunt avantajele și caracteristicile unice ale acestor uși secționale?

  • Fiabilitatea excepțională dobândită începând cu anul 1977, când a fost lansată prima ușă secțională compactă Butzbach HT.
  • Materialele premium, unice: șinele din aluminiu extrudat și panourile cu fibră de sticlă sau sticlă securizată, în loc de șine din oțel zincat și panouri sandwich.
  • Costul redus de utilizare (fără arcuri de torsiune sau alte elemente a căror defecțiune poate bloca ușa pentru mult timp).
  • Panourile din fibră de sticlă celulară protejează eficient spațiul dumneavoastră la intemperii și efracție, oferind datorită translucidității acestora o iluminare naturală foarte plăcută.
  • Economie de spațiu și ergonomie, în special în cazul ușilor secționale compacte; acestea nu au șine orizontale ancorate de tavan și nu obturează tavanul la deschidere.
  • Ușile secționale pot fi instalate în zone cu trafic intens și rapid, în zonele cu umiditate ridicată și agenți chimici, în goluri de mari dimensiuni, dar și în showroom-uri elegante. Pentru fiecare destinație, ușile secționale Butzbach sunt oferite cu echiparea corespunzătoare

VIDEO-ul de mai sus daca nu s-a putut insera initial

Uși sectionale Butzbach Sectiolite

Ușa secțională “high performance” Butzbach SECTIOLITE răspunde unor cerințe ridicate de durabilitate, viteză, siguranță și iluminare naturală. Costurile de exploatare în condiții extreme sunt reduse datorită design-ului său unic: fără arcuri de torsiune, fără balamale proeminente, fără cabluri spiralate.

Șinele din aluminiu extrudat sunt complet închise pe trei laturi. În funcție de arhitectura spațiului, ușa secțională rapidă poate fi ghidată sub tavan la diferite înălțimi, vertical sau în unghi. Bineînțeles, pentru căi de acces pietonal pot fi dotate cu uși pietonale încorporate.

Panourile din fibră de sticlă asigură o transmitere a luminii de până la 78% și absorb integral razele ultraviolete.

Uși secționale compacte Butzbach Spacelite

Prin tehnologia inovatoare de deschidere și utilizarea panourilor celulare din fibră de sticlă translucidă sau sticlă securizată, ușa secțională compactă Butzbach SPACELITE oferă un concept optic și funcțional unic.

Cu ușa secțională compactă Butzbach SPACELITE economisești spațiu și bani, aceasta fiind extrem de rezistentă la uzură. Poate fi instalată în aproape orice tip de clădire, inclusiv pe exteriorul peretelui de fațadă. Panourile din fibră de sticlă asigură o transmitere a luminii de până la 78% și absorb integral razele ultraviolete.

Spre deosebire de ușile secționale clasice, ușile Spacelite nu au elemente care să deranjeze vizual. Nu există balamale, role la vedere, cabluri spiralate sau șine voluminoase. Totul este pur și simplu… elegant.