Trei propuneri de la Gică Hagi pentru ministrul Tineretului și Sportului

Fostul mare internațional a avansat o serie de inițiative pentru oficialul guvernamental.

Managerul tehnic al Viitorului Constanța, Gheorghe Hagi, a avut zilele trecute o întâlnire cu Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, în care a discutat o serie de propuneri ce vizează dezvoltarea sportului românesc. Cele mai importante lucruri pe care Hagi i le-a cerut acestuia au fost:

  • Primăriile și consiliile județene/locale să se implice la nivel de infrastructură și finanțare a centrelor de copii și juniori;
  • Încurajarea contractelor de publicitate sau cumpărarea de acțiuni în cadrul cluburilor;
  • Acordarea unor facilități semnificative pentru companiile dornice să se implice în sport prin sponsorizări și contracte de publicitate.

Ministrul Tineretului și Sportului s-a declarat încântat de schimbul de opinii pe care l-a avut cu Hagi, părând receptiv la cererile acestuia. „Am avut o întâlnire foarte bună cu Gheorghe Hagi, întâlnire pe care o doream de foarte mult timp. Este un om cu o experiență uriașă, care s-a inspirat din modele de top din sport. I-am lansat invitația la dialog pentru că avem o idee comună: sportul în România trebuie și poate fi reconstruit de tineri, plecând de la o investiție în aceștia”, a afirmat Ionuț Stroe.

Sursa SportM

Tagged: