Top 3 tunsori bărbătești care trec testul timpului

S-ar putea spune că la nivel de tunsori bărbaților le este mai ușor să aleagă, iar opțiunile sunt mai simpliste. În realitate însă, la fel ca și în cazul doamnelor, bărbații au nevoie de un look potrivit, iar tunsoarea este cu siguranță unul dintre elementele cheie care îl definesc. Află așadar care sunt cele mai cunoscute tunsori bărbătești care fac față trecerii timpului și care sunt mereu la modă.

Tunsori Buzz Cut

Tunsorile buzz cut sunt unele dintre cele mai moderne tipuri de tunsori, fiind o îmbinare perfectă între rafinamentul unui businessman și aura de mister a unui bad boy. O tunsoare scurtă, realizată cu cel mai mic grătar al mașinii de tuns, în zona cefei și pe linia frunții, Buzz Cut scoate în evidență forma feței și atrage atenția spre zona calotei. În această zonă părul este tuns tot cu o mașină de tăiat, dar pe un tipar mai mare, nu exagerat însă, comparativ cu lateralele și ceafa.

Ce este însă și mai interesant este faptul că Buzz Cut nu este o tunsoare atât de nouă pe cât am crede, fiind o tunsoare prezentă în frizerii încă din anii 50. Astfel, dacă vrei să te bucuri de o tunsoare pe care însuși Elvis Presley a purtat-o în tinerețea sa, tot ce ai de făcut este să alegi o frizerie Cluj care să te ajute să obții tunsoarea dorită.

Tunsori Faux Hawk

Dacă vrei să arăți ca un star de cinema, atunci aceasta este tunsoarea potrivită pentru tine. Una dintre cele mai sexy tunsori, Faux Hawk este și va rămâne preferată de către cei mai mulți dintre bărbați. Deși în prezent cel mai adesea această tunsoare este ”asortată” cu barba, în primă fază aceasta a pornit de la o față complet bărbierită și o aranjare perfectă a părului din zona calotei.

Tuns foarte scurt pe laterale și mai lung în zona centrală, Faux Hawk îți oferă o libertate totală a aranjării bretonului. Acesta poate fi păstrat scurt, la nivelul frunții, aranjat cu o pomadă sau cu un gel, sau poate fi dat peste cap, în funcție de lungimea acestuia și fixat, pentru a obține un look fresh și cuceritor.

Tunsori Comb Over Fade

O altă tunsoare de excepție este Comb Over Fade, care presupune o oarecare lungime a firelor de păr, astfel încât acestea să poată fi stilizate în sens invers față de cum este dispusă cărarea. Tunsoarea este ușor de aranjat și poate fi purtată zi de zi, fără a fi nevoie de foarte multe eforturi.

Tunsoarea este potrivită pentru birou, dar și pentru diferite tipuri de evenimente. În plus, tunsoarea se potrivește pentru aproape orice formă a feței și te va ajuta să te bucuri de un aspect stilat și elegant.

Dacă vrei să te bucuri de o tunsoare mereu la modă, care să îți complimenteze trăsăturile, atunci acestea sunt unele dintre cele mai bune alegeri. Optează pentru o tunsoare care trece testul timpului și nu uita să apelezi la profesioniști pentru acest lucru, pentru a avea certitudinea că te bucuri de un aspect care te definește, în fiecare zi. Alege chiar astazi un frizer din Cluj.

Sursa: www.salontransilvania.ro