Terapiile complementare au redeschis portile la Centrul Holistic Soma

Se pare ca 2020 este anul marilor transformari planetare si interioare, cat si anul trezirii spirituale in masa. Tot ce am trait si continuam sa traim este despre acceptare si schimbare. La toate nivelurile: trup, minte, suflet si spirit.

Va intrebati cu siguranta care este  impactul acestora asupra vietii noastre de zi cu zi? Ce putem face ca sa ne simtim mai bine in pielea noastra si in corpul nostru. Cum ne putem gestiona mai usor emotiile sau cum reusim sa ne pastram o minte clara si focusata?

Simplu!

Apeland la sustinerea si ajutorul unor specialisti: o echipa de oameni profesionisti, dedicati omului si solutiilor holistice de abordare a vindecarii pe toate planurile, ce au la dispozitie  aparatura moderna si performanta pentru scanare si tratament holistic.

Unde?

La Centrul Holistic Soma, din sectorul 3, Bucuresti. In luna iunie, centrul si-a redeschis portile pentru a ne imbunatati sanatatea si starea noastra de spirit.

 

Cum?

Avand in vedere relaxarea restricțiilor legate de epidemia de Covid-19, precum si dorinta de a reveni cat mai curand in intampinarea noastra cu oferta de terapii complementare, de care avem atat de mare nevoie, mai ales in aceasta perioada, s-au reluat terapiile individuale, in conditii special adaptate.

Printre terapiile binefacatoare pentru trup, minte si suflet de care putem beneficia la Centrul Soma se numara: Psihoterapie, Medicina integrativa, Terapie Cranio-sacrala, Masaj, Reflexoterapie, Terapie Access Bars, Terapii de dezvoltare personală, Terapie florala Bach, Hipnoterapie pentru slabire, Terapia Healthy Lounge Chair, Terapie Scenar si altele.

Va puteti bucura de asemenea de Seminarii si Workshopuri de astrologie, spiritualitate sau terapii energetice.

Pentru noi, sanatatea si starea de bine a tuturor celor care ne trec pragul este importanta!

Asadar, vom face tot ce este necesar, pentru ca spațiul Centrului Holistic Soma sa fie unul sigur pentru dumneavoastra   Atat in interior, cat si in exterior!

Pentru programări sau orice alte informații, nu ezitați sa ne contactati.

                        Va asteptam cu drag!

The post Terapiile complementare au redeschis portile la Centrul Holistic Soma appeared first on Tot Ceea Ce Este.