Sunt filtrele de apa fiabile pentru sanatate?

Sunt filtrele de apa fiabile pentru sanatate?

Te intrebi daca filtrele de apa sunt fiabile? De multe ori oamenii se indoiesc de cat de sigure sau de fiabile sunt filtrele pentru purificarea apei. Devine o intrebare comuna din cauza modului in care apa nepotabila este facuta potabila. Dar nu iti face griji! Iti vom raspunde la intrebare.

Filtrele de purificare a apei sunt ceva care aduce foarte mult beneficii casei tale. Daca nu crezi ca filtrele de apa sunt de incredere, iti vom impartasi procesul pe care il urmeaza filtrele de purificare.

De ce sunt filtrele de apa fiabile pentru sanatatea familiei tale?

Filtrele de apa sunt de incredere pentru sanatatea ta si a familiei tale, datorita procesului de purificare pe care il urmeaza atunci cand transforma apa nepotabila in potabila.

Acest lucru se realizeaza deoarece sistemul de filtrare este impartit in trei componente principale:

  • In primul rand, apa ajunge in Argila, aceasta functionand ca o unitate de filtrare care adera toate reziduurile fizice care exista in apa nepotabila prin microcanalele peretilor sai interiori.

  • Urmatorul filtru prin care trece este carbunele activ. Cum? Indeparteaza particulele si compusii organici din apa printr-un proces de adsorbtie, lasand-o incolora, inodora si fara gust.

  • In cele din urma, multiplele cartuse filtre apa neutralizeaza toti contaminantii datorita argintului coloidal, care functioneaza ca un puternic bactericid natural.

Dupa cum poti sa vezi, nu ai de ce sa iti faci griji, filtrele de apa sunt fiabile, pana la punctul de a putea inlocui complet cana cu apa cu aceasta alternativa. In plusiti poate aduce foarte multe beneficii, deoarece purificatorul de apa este accesibil pentru tine si familia ta ca pret, economisind peste 70% din cheltuieli in comparatie cu sticlele de apa din plastic.

Apa de la robinet filtrata sau cea imbuteliata: care este mai buna?

Exista mai multi factori importanti atunci cand se determina calitatea apei pe care o bem; gustul, calitatea, nivelul de mineralizare, continutul de alte particule sau cantitatea de sodiu pe care o contine. Pandemia a contribuit si mai mult la cresterea gradului de constientizare cu privire la importanta de a fi atent cu alimentele si apa pentru consum. Expertii biologi in nutritie considera ca apa filtrata este cea care ne poate oferi cea mai buna garantie de calitate.

Pentru multi, apa imbuteliata ofera un sentiment mai mare de siguranta. Totusi, expertii amintesc ca diferite studii confirma ca aceasta apa poate contine microplastice, care se pot acumula in organism si ale caror efecte pe termen lung sunt necunoscute. Un alt dezavantaj al apei imbuteliate este pretul si faptul ca nu prea respecta mediul inconjurator.

Multi experti sugereaza ca apa de la robinet s-ar imbunatati in calitate si s-ar pierde din toxicitate daca ar putea fi curatata sau filtrata. Biologii explica ca ar putea contine ramasite de metale grele, particule de pesticide sau alte produse agrotoxice, care se pot filtra in subsol si pot duce la apa pe care o bem.

Iar in ceea ce priveste mediul inconjurator, acestia subliniaza ca apa filtrata evita transportul sticlelor in intreaga lume, cu contaminarea pe care aceasta o presupune, eliminand in acelasi timp eventuala ingerare a microparticulelor toxice care pot fi continute in apa menajera de la robinet.

Tagged: