România este o nouă piață emergentă pentru platforma de cursuri engleză Novakid.ro, fondată acum 5 ani

Novakid, cea mai importantă platformă online de engleză pentru copii din Europa și o companie consacrată de educație digitală, care reinventează învățarea limbii engleze ca a doua limbă (ESL), anunță că România a devenit o nouă piață emergentă. Țara noastră se numără printre teritoriile cu cea mai bună evoluție după numai un an de activitate. Novakid are prezență în 49 de state, în care peste 2,8 milioane de lecții au fost susținute în intervalul ianuarie-iulie 2022.

Având în vedere misiunea de a oferi fiecărui copil șansa de a învăța limba comunicării internaționale și de a stimula dezvoltarea societății globale, Novakid și-a amplificat procesele de afaceri și a demonstrat cu succes o creștere fulminantă a piețelor sale majore în primul semestru al 2022.

Cursurile de engleză Novakid – preferate de europeni

Anul acesta, www.novakid.ro a continuat să-și consolideze pozițiile în 49 de piețe
de pe Glob.

Portofoliul actual de clienți în Europa reprezintă un procent de 70%, România fiind o nouă piață emergentă. Regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord) constituie 14% (creștere cu 2% de la sfârșitul anului 2021). Țările din Asia–Pacific (Malaezia, Indonezia, Japonia și Coreea de Sud) reprezintă acum aproape 16% din portofoliul companiei.

Pentru a opera cu succes pe piețele internaționale extrem de competitive din domeniul educației și tehnologiei online, companiile au nevoie de strategii puternice de diversificare, mai ales în aceste vremuri de incertitudine socială și economică. Prioritatea Novakid a anului 2022 de până acum a fost să se concentreze asupra noilor țări emergente, unde învățarea online a limbilor străine este condusă de digitalizarea masivă a educației din ultimii ani”, spune Dmitry Malin, co-fondator și COO al Novakid.

Noi acreditări pentru profesorii Novakid: webinarii și cursuri de formare

Totodată, numărul total de elevi care învață la Novakid a crescut cu 48% față de aceeași perioadă din 2021, în timp ce numărul cursanților plătitori a crescut cu 63%.

Numărul total de lecții de engleză desfășurate pe platforma Novakid de la începutul anului 2022 a ajuns la 2,8 milioane, ceea ce reprezintă cu 15% mai mult decât numărul total de cursuri susținute pe parcursul anului 2021 în ansamblu (2,4 milioane). În orele de vârf, platforma a găzduit până la 1.400 de cursuri.

Novakid și-a mărit personalul didactic la aproape 2.700 de vorbitori nativi de engleză și tutori nativi. Compania a continuat să îmbunătățească calificările profesorilor săi prin lansarea unei serii de webinarii și cursuri de formare.

Succesul se observă în gradul de satisfacție al cursanților

După lansarea Novakid Magic Academy, un mediu de învățare a limbii engleze bazat pe povești, la sfârșitul anului 2021, Novakid a implementat acest curriculum cu peste 130.000 de elevi de toate vârstele și nivelurile în 6 luni.

Novakid Magic Academy face parte din Novakid Game World și a dovedit eficiența prin rezultate notabile: rata medie de performanță a învățării este cu 12% mai mare după un minimum de patru luni de lecții, 39% dintre cursanții înscriși la cursul ESL de la Novakid Magic Academy de nivel I demonstrând o performanță de învățare mai bună. Soluțiile speech-to-text și software-ul de recunoaștere a emoțiilor sunt dezvoltate pentru a face analiza în timpul lecției mai avansată.

Novakid – inclus pe lista Forbes privind angajatorii americani

Pentru al doilea an consecutiv, Novakid a fost inclus în topul anual GSV, EdTech Top 150, al companiilor private în spațiul de învățare digitală.

În martie 2022, Novakid a fost inclus și pe lista „Forbes”, în Top 500 cei mai buni angajatori de start-up din America. A fost, de asemenea, recunoscut ca finalist la Premiile EdTech Digest Awards 2022, la categoria „Cea mai bună soluție de învățare a limbilor străine”, iar în iunie 2022 a fost selectat drept „Compania generală a anului pentru învățarea limbilor străine”, în cadrul premiilor EdTech Breakthrough 2022.

Analiștii au studiat activitatea a peste 80 de școli online care operează în Europa. Experții au evaluat numărul de studenți activi și nivelul lor de satisfacție față de procesul de învățământ, nivelul de pregătire și experiență a profesorilor, precum și prețurile.

Combinația dintre extinderea produselor și inovarea lor în ultimele șase luni a condus la o creștere impresionantă. Am lansat noul nostru curriculum de engleză bazat pe povești prin joc – Novakid Game World – tuturor elevilor în timpul semestrului 1 (2022) și putem garanta cu mândrie că metodologia, care se bazează pe implicare, îi conduce pe copii spre îmbogățirea competențelor lingvistice. Rezultatele tinerilor noștri care învață limba engleză sunt cea mai mare realizare pentru Novakid”, afirmă Max Azarov, co-fondator și CEO al Novakid.