PRO Agora va fi alături de cititorii săi la principalele evenimente sportive din 2021 Jocurile Olimpice şi Paralimpice, principalele turnee de tenis sau Campionatul Mondial de handbal feminin sunt doar câteva dintre cele mai importante competiţii sportive din 2021 care vor avea secţiuni speciale pe proagora.net.

Începând cu această ediţie a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, PRO Agora promite ca va fi alături de cititorii săi la principalele evenimente sportive în care vor fi angrenaţi şi sportivi români.

Printre aceste competiţii se vor număra Jocurile Paralimpice de la Tokyo, turneul de tenis de la US Open, Turneul Campionilor la tenis sau Campionatul Mondial de handbal feminin.

Toate ştirile importante despre aceste evenimente se vor regăsi în secţiunea în care se regăsesc ştirile sportive de ultimă oră din sporturi precum fotbal, handbal sau tenis dar vor fi afişate şi pe prima pagină, în zone dedicate evenimentelor respective.

Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor termina pe 8 august. Ulterior, în perioada 24 august – 5 septembrie vor urma Jocurile Paralimpice, unde vor participa şi sportivi români, printre care se numără şi actualul ministru al Sporturilor.

US Open va începe pe 30 august şi se va termina pe 5 septembrie. Simona Halep dar și ceilalţi tenismeni români vor lupta pentru a aduna cât mai multe victorii. Rezultatele acestora vor fi disponibile atât pe prima pagina a site-ului proagora.net cât şi în categoria ştirilor sportive.

Cea mai buna performanţă a Simonei Halep la acest turneu au fost sferturile din 2015. E singurul Grand Slam la care nu a reuşit până în prezent să joace finala.

Grand Slam-ul de pe tărâmul american va fi urmat de Turneul Campionilor, în noiembrie.

Luna următoare, în decembrie, unul dintre cele mai importante evenimente sportive va fi Campionatul Mondial de handbal feminin, acolo unde sperăm să obţinem o medalie.

Turneul final se va desfăşura în perioada 2-19 decembrie, iar PRO Agora va fi alături de cititorii săi cu cele mai importante ştiri sportive şi noutăţi legate de acest eveniment.

PRO Agora s-a lansat în 2014 şi este un portal de știri și informaţii din diverse domenii, de la știri despre filme şi seriale până la economie şi antreprenoriat, acoperind inclusiv ştirile sociale de actualitate.