Plan organizare nunta – 4 lucruri simple, dar esentiale, de tinut minte

organizare nunti

Dupa cum probabil stii, planificarea si organizarea unei nunti nu sunt deloc usoare. Acest lucru se datoreaza, in primul rand, faptului ca mereu poti uita anumite aspecte! Chiar daca iti pui la punct un plan de organizare nunta, mereu exista sansa sa treci un anumit lucru cu vederea sau chiar sa-ti spui ca nu il mai notezi, ca doar vei tine minte oricum!

Apoi, sunt sanse sa uiti chestii destul de importante, cum ar fi bacsisul pentru furnizorii de servicii care nu apartin de restaurantul sau locatia unde are loc nunta. Asadar, iata 4 lucruri simple, dar esentiale pe care trebuie neaparat sa le tii minte!

Sa amintesti echipei de fotografi ce tip de fotografii vrei

Pe cat de dificil este sa organizezi o nunta, pe atat de usor este sa fii dezamagit/a de rezultatele acesteia. Unul dintre principalele rezultate ale unei nunti este reprezentat de setul de fotografii pe care il vei primi de la profesionistii angajati de tine.

Pentru a evita dezamagirea, nu uita sa mentionezi – de cate ori crezi necesar – echipei de fotografi ce tipuri de fotografii vrei. Chiar daca experienta fotografilor intra in calcul, trebuie sa existe si o parte din viziunea ta in fotografiile pe care le vei privi peste ani si ani.

Sa iti amintesti sa lasi bacsis

Un plan de organizare nunta ideal ar trebui sa includa o sectiunea intreaga care sa mentioneze numai bacsisul si cine anume ar trebui sa il primeasca. Nu uita ca cei doi miri sunt considerati cei mai darnici in seara evenimentului – si nu ar trebui sa-i dezamagesti pe cei care cred acest lucru.

Astfel, ia la rand toti furnizorii de pe lista ta si decide cat bacsis sa lasi initial si cat vei lasa dupa, in functie de performantele furnizorului respectiv. Orice atentie este binevenita, evident!

Sa nu uiti de gentuta de noapte a miresei

Mireasa trebuie sa-si pastreze frumusetea pe tot parcursul serii – indiferent de atmosfera. Ceea ce multe dintre ele uita, totusi, este gentuta echipata cu toate cele necesare in aceasta privinta – machiaj si asa mai departe.

Nu ar trebui sa uiti nici de eventualele pastile sau suplimente de care ai putea avea nevoie atunci cand stomacul incepe sa te deranjeze, de exemplu.

Sa-ti amintesti sa numesti un manager de criza

Ce faci atunci cand lucrurile nu se intampla asa cum te asteptai? In functie de moment, este posibil ca cei doi miri sa nu poata face absolut nimic. Astfel, trebuie neaparat sa numesti un manager de criza – un parinte, un prieten bun, sau oricine iti este apropiat si stie sa-ti urmeze planul de organizare nunta.

Un astfel de manager poate fi persoana care, practic, iti salveaza cea mai importanta seara din viata ta!

Totusi, daca esti in cautarea unui manager de criza care sa poata face mai multe si sa se ocupe de aspecte variate ale organizarii unei nunti, atunci este posibil sa ai nevoie de o intreaga echipa de organizare nunta.

In aceasta privinta, echipa Duet Luxe iti sare in ajutor! Aceasta agentie boutique are la dispozitie toate lucrurile – si persoanele – necesare pentru a-ti face ziua nuntii o zi de vis!