Parchetul stratificat Malta – eleganță, robustețe și adaptare

Când auzi “Malta”, poate că gândul te trimite la exotic sau la frumusețea incontestabilă a insulei. Ori, poate la istoria impresionantă sau la eleganța dominantă a atracției turistice. Astăzi, ai ocazia de a aduce o parte din rafinamentul insulei la tine acasă prin intermediul pardoselii alese.

Parchet stratificat din stejar “Malta” – o lecție de stil și bun-gust în amenajarea interioară a locuinței

Parchetul dublu-stratificat Malta te va fermeca prin aspectul deosebit, care păstrează culoarea naturală a stejarului. Pentru că natura pictează prin lemn, am pictat și noi mai departe cu măiestrie, având grijă să păstrăm ce este mai bun și mai frumos din stejar. Astfel, parchetul este periat, iar nervurile și striațiile fine evidențiază subtil caracterul lemnului. De asemenea, este un parchet uleiat, pentru a conserva trăsăturile stejarului.

Indiferent de stilul ales pentru amenajarea locuinței, parchetul “Malta” se va potrivi asemenea unei mănuși elegante pe care o adaugi unei ținute, doar că de această dată, este o mănușă delicată, plină de rafinament de care tu și locuința ta vă veți bucura mult timp.

Parchetul stratificat este o investiție în confort pentru următorii ani

Stejarul este recunoscut pentru trăinicia lui în timp, iar același lucru îl putem afirma și atunci când este integrat în parchetul dublu-stratificat. Parchetul “Malta” este alcătuit din două straturi, unul de uzură, unde stejarul scoate la iveală jocul nervurilor și al striațiilor, și un multistrat alcătuit din mesteacăn, care îi asigură stabilitatea dimensională.

Stratul de uzură de 3 mm permite recondiționarea de 2-3 ori a pardoselii, fiind unul dintre avantajele parchetului dublu-stratificat. Astfel, la fiecare rașchetare poți opta pentru un nou aspect, care să corespundă cu gusturile stilistice care știm bine că se modifică în timp. Parchetul “Malta” te va însoți generații la rând, fiind o dezmierdare pentru fiecare pas, dar și o plăcere pentru ochi.

Căldura lemnului este un răsfăț atunci când optezi pentru un sistem de încălzire în pardoseală

Știm că diminețile reci sunt mai plăcute atunci când simți atingerea delicată a lemnului, dar și căldura lui încă de la primul pas. De aceea, parchetul stratificat este alegerea potrivită pentru montarea peste un sistem de încălzire în pardoseală.

Parchetul “Malta”, cu o grosime de 11 mm, are o stabilitate dimensională adecvată și un coeficient termic optim pentru a fi montat peste un astfel de sistem. Comparativ cu alte tipuri de pardoseli, menține căldura mult mai mult timp, având o eficiență ridicată din acest punct de vedere. În același timp, nu trebuie să îți faci griji că se va deforma, întrucât stejarul este o specie de lemn care se adaptează foarte ușor în casele românilor.

Concluzie

Parchetul stratificat “Malta” este o alegere care înglobează frumusețea naturală a lemnului cu eleganța, rafinamentul și funcționalitatea. Căldura și atingerea fină, dar și mirosul lui te vor purta în călătorii care să-ți dezmierde simțurile decenii la rând.