Organizatorii Neversea anunță că festivalul nu va mai avea loc în acest an. Spun că au prea puțin timp la dispoziție pentru a-l pregăti în condițiile impuse de pandemie.

organizatorii-neversea-anunta-ca-festivalul-nu-va-mai-avea-loc-in-acest-an-spun-ca-au-prea-putin-timp-la-dispozitie-pentru-a-l-pregati-in-conditiile-impuse-de-pandemie.

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, organizatorii arată că ”am făcut tot ce ne-a stat în putere (și câteva lucruri în plus), dar intervalul de timp este prea scurt pentru a organiza festivalul ținând cont de noile restricții epidemiologice”.

”Festivalul s-a născut din iubirea verii, anotimp care este singura noastră opțiune. De aceea am luat decizia de a amâna Neversea pentru vara anului 2022”, mai arată organizatorii, care explică faptul că ”o amânare până în toamna acestui an ar fi compromis experiența tuturor, a publicului, a echipei noastre și a artiștilor”.

Inițial, Neversea trebuia să aibă loc între 8 și 11 iulie, însă în luna mai organizatorii au anunțat că va fi programat la o dată ulterioară. În schimb, Untold se va desfășura între 9 și 12 septembrie, la Cluj-Napoca.

Sursa stire biziday.ro