Managementul Energetic al Afacerilor

Sensul evolutiei vietii ne cheama sa ne folosim calitatile si creativitatea pentru a ne dezvolta pe noi insine cat si pentru a fi o reala contributie la progresul acestei lumi. Munca ar trebui sa fie o alegere vocationala care sa motiveze cel mai mult aspiratia noastra de a creste. A fi in serviciul unei munci devotionale te innobileaza, iti da putere interioara si te sustine sa-ti implinesti menirea.

Treptat, in lumina descoperirilor fizicii cuantice incepe sa fie acceptat adevarul ca totul in Univers este energie. In acord cu stiinta, este recunoscut faptul ca materia este energie condensata. Materia are o structura energetica si respecta aceleasi legi energetice urmate de tot ceea ce exista in Univers.

Oamenii, locuintele, spatiile, profesiile, etc, toate au propriul camp energetic si au nevoie de energie ca sa evolueze! Orice camp energetic are anumiti indicatori care reflecta slabiciunea sau puterea acestuia de evolutie. In functie de anumite caracteristici cum ar fi forta vitala, puritatea psihoemotionala, echilibrul, forta de atractie, etc, campul energetic poate fi purificat si intarit astfel incat sa fie propulsat cat mai usor catre succes.

Managementul Energetic al Afacerilor indica cealalta fateta nevazuta a medaliei muncii noastre, pe care n-o putem cuantifica fizic dar o simtim ca ne influenteaza intr-un mod necontrolat succesul. Indicatorii energetici sunt factorii cauzali care semnalizeaza unde sunt blocajele firmei si care este sensul de evolutie pozitiva a lucrurilor pentru a ajunge la rezultatele pe care le dorim.

Este un sistem integrativ de management care cuprinde:

Consilierea energetica
Cuprinde scanarea si evaluarea campului energetic al afacerii pentru a face corectiile si optimizarea necesara progresului afacerii.

Domoterapia
Este medicina habitatului care urmareste sa purifice mediul in care muncim de congestiile energetice si psihoemotionale care limiteaza creativitatea si reduc productivitatea.

Cristaloterapia Energetica
Purifica cosul psihologic negativ acumulat intr-o firma/ afacere, protejeaza energetic si atrage energiile benefice de care are nevoie constant o afacere ca sa creasca.

Managementul Timpului Universal
Indica strategia energetica si directia de evolutie optima pentru perioada urmatoare.

Kriyashakti
Este stiinta materializarii obiectivelor cu ajutorul energiei si a Legilor Universale.

Noua viziune a Afacerilor

Managementul Energetic
Transmite mesajul ca o afacere nu este cu nimic mai prejos decat alte activitati din punct de vedere spiritual. Afacerea este pentru fiecare dintre noi o modalitate de a invata sa lucram cu energia densa a materiei si sa o modelam astfel incat sa putem implini diversitatea nevoilor umane. In functie de intentiile pe care le punem in munca noastra, putem contribui la spiritualizarea materiei.

– Leader-ul Devotional
Care conduce prin propriul sau exemplu fiind calauzit de valori inalte.
– Spiritul inovator
Care urmareste implinirea nevoilor superioare umane intr-o forma estetica.
– Echitate in relatii si prosperitate
Cultivarea relatiilor umane armonioase si obtinerea de castiguri echitabile.
– Interconectivitatea
Totul fiind interconectat putem influenta negativ sau pozitiv intregul. Este important sa se tina cont de ecologia afacerilor astfel incat sa nu poluam si sa nu interferam negativ cu mediul in care muncim.
– Actualizarea
Se refera la rezolvarea suferintelor umane si a crizelor reale pe care societatea le are. Sa se urmareasca sa fie create conditiile necesare prin care oamenii sa isi poata atinge cel mai inalt potential evolutiv.
– Posteritatea
Se refera la protejarea planetei si la misiunea nobila de a lasa o lume mai buna generatiilor viitoare.

Viziunea abordarii afacerilor de pe un nivel superior de constiinta este o necesitate evolutiva si totodata o provocare pe care o vor putea primi doar cei care au inteles greselile facute pe parcursul istoriei de societatea umana la acest capitol.

Suntem invitati sa fim pionierii unei Lumi noi in care toate aspectele vietii fie se vor alinia treptat la Legile Universale fie vor intra in disolutie. Este alegerea noastra daca raspundem la aceasta invitatie cu iubire si daca prin contributia muncii noastre vom arata ca ne pasa!

Sursa SuperProfit