Magazinul online specializat de corturi pliabile EXPODOM.RO

Pavilioanele au devenit populare odata cu aparitia structurii tip paianjen cu pliere rapida,care se instaleaza in doar cateva minute fara unelte.

Corturile pliabile EXPODOM in Romania sunt accesibile incapand cu anul 2019 in web-shopul administrat de catre societatea Mutton s.r.o. din Slovacia. Este un magazin online specializat unde pot fi achizitionate nu numai pavilioane de diverse tipuri si dimensiuni, dar si piese de schimb si accesorii. 

Accesibilitatea pieselor de schimb este foarte importanta deoarece influenteaza costul inlocuirii. Daca aveti posibilitatea sa reparati cortul, respectiv cortul este astfel construit, incat elementele sa poata fi schimbate cu usurinta, iar piesele de schimb sunt accesibile oricand, atunci durata de viata al cortului se prelungeste semnificativ, iar costul total al achizitiei (in care intra si costul de inlocuire) se diminueaza.

Posibilitatea cumpararii pieselor de schimb si reducerea costului total al achizitiei sunt insa numai o parte dintre avantajele cumpararii de la magazin specializat. In continuare va vom prezenta si alte avantaje ale cumpararii de la www.expodom.ro.

Disponibilitatea informatiilor

Daca nu sunteti sigur de decizia pe care trebuie s-o luati, iar informatiile obtinute nu sunt suficient de concludente, puteti contacta oricand prin telefon sau prin e-mail un specialist si sa obtineti informatiile necesare pentru a alege acel pavilion, care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. specifice. Fiecare situatie este unica: suprafata disponibila pentru amplasarea cortului, natura suprafetei pe care se monteaza cortul, frecventa si scopul utilizarii – toate acestea pot fi dintre cele mai variate. De aceea, este foarte important sa aveti intotdeauna posibilitatea obtinerii informatiilor adecvate in vederea luarii celei mai bune decizii privind tipul pavilionului, dimensiunea optima al acestuia, materialul scheletului, numarul prelatelor laterale, etc. Trebuie deasemenea sa stiti, care sunt diferentele dintre tipurile de structura din otel, din aluminiu, din aluminiu hexagonal, aluminiu hexagonal profesional. Raportul pret-calitate puteti afla numai daca stiti toate informatiile necesare luarii celei mai bune decizii.

Disponibilitatea pe stoc a produselor

Numai intr-un magazin specializat sunt permanent disponibile, respectiv pe stoc, o larga varietate de produse. Atat dimensiunea, cat si culoarea cortului puteti alege oricand conform necesitatilor proprii specifice in web-shopul EXPODOM.  Culorile pavilioanelor pot fi oricare dintre urmatoarele: rosu, alb, galben, negru, albastru, verde. Culorule pot fi combinate, de exemplu puteti avea cort cu acoperis rosu si prelate laterale albe. Dimensiunile accesibile ale diferitelor tipuri de structura sunt:  2mx2m, 2mx3m, 3mxm, 3mx4,5m, 3mx6m. Pentru a crea un spatiu si mai mare, puteti opta pentru conectarea a mai multor pavilioane de gradina prin intermediul jgheaburilor.

Elementele structurii pot fi schimbate cu usurinta

Structura corturilor EXPODOM este astfel conceputa, incat elemente cum sunt bara de legatura, picior, bara de extensie – sa poata fi schimbate cu usurinta prin desurubare. Doar intr-un magazin specializat gasiti fiecare element in dimensiunea potrivita pentru cortul dvs. 

Puteti completa cortul cu accesorii chiar si ulterior achizitionarii

De exemplu, daca ati achizitionat un cort pliabil fara prelate laterale, dar ulterior constatati ca va sunt necesare, aveti posibilitatea sa completati ulterior cortul cu pereti laterali. Deasemenea, daca doriti sa mutati cortul de pe sol pe beton sau pavaj, dar nu dispuneti de solutia de ancorare necesara pentru suprafetele dure, atunci trebuie doar sa comandati accesoriile necesare.

Livrarea la domiciliu al pavilonului

Transportul cortului achizitionat nu este grija dvs. daca cumparati din magazinul online EXPODOM: produsele achizitionate vor fi la usa dvs. in doar 2-3 zile lucratoare.