Iata cel mai important lucru la o firma paza si protectie!

firma paza si protectie

Exista foarte multe lucruri care sunt importante atunci cand vine vorba de o firma paza si protectie. Pentru unii angajatori, o anumita serie de aspecte este mai importanta, pe cand pentru firma in sine, o alta serie.

Totusi, exista un lucru care poate fi considerat cel mai important. De fapt, sunt mai multe – anume, valorile de care o astfel de firma da dovada. Indiferent de cat de moderna este aceasta si de cat de multi agenti de paza dispune, valorile ghideaza modul in care acestia actioneaza si in care paza este realizata.

Valorile unei firma paza si protectie – esentiale si de nelipsit!

Agentii de paza pot avea mai multa sau mai putina experienta. Ceea ce conteaza este modul in care acestia iau decizii – mod influentat de valorile personale si de valorile firmei. Printre cele mai importante valori, indiferent de situatie, se numara:

  • Integritatea – aceasta este baza, dupa cum s-ar spune. Integritatea iti garanteaza faptul ca agentii de paza nu vor ascunde absolut nimic in raportul zilnic pe care trebuie sa ti-l predea. Data fiind natura acestui domeniu, o firma paza si protectie nu va angaja o persoana fara principii morale puternice;
  • Increderea – aceasta ghideaza modul in care membrii unei echipe de agenti de paza sau de interventie interactioneaza, mai ales in situatiile de urgenta. Un agent trebuie sa poata avea incredere in fiecare angajat alaturi de care lucreaza – echipa de agenti, dispecerat, manager, supervizor si asa mai departe. Daca increderea lipseste la nivelul echipei, atunci va lipsi cu siguranta si in relatia client-firma;
  • Siguranta pe primul loc – o firma paza si protectie trebuie sa inteleaga faptul ca, indiferent de situatie, siguranta clientului sau obiectivului de protejat este pe primul loc. Acelasti lucru se aplica si la nivelul echipei de agenti. Astfel, daca o persoana beneficiaza de protectie in regim VIP, atunci acest aspect trebuie luat ca atare iar persoana respectiva protejata la superlativ, dupa cum s-ar spune.

Desigur, acestea nu sunt singurele valori de care o firma de paza trebuie sa dea dovada – dar acestea reprezinta fundamentul unui set de valori care pot face o astfel de firma una de exceptie!

In acelasi timp, complexitatea valorilor detinute de o firma paza si protectie este reprezentata si de numarul de servicii oferite. O firma de top va incerca mereu sa ofere mai multe clientilor, tocmai de aceea firmele care ofera strict doar servicii de paza si protectie nu sunt mereu alegerea ideala daca esti in cautarea unei solutii de protectie si siguranta pe care sa te poti baza in toate situatiile.

Esti in cautarea unei firme ghidata de aceste valori?

Daca valorile sunt pe primul loc si in cazul tau, atunci ar trebui sa alegi un parteneriat cu o firma paza si protectie pe masura. Una dintre aceste firme este NiruGuard. Cu peste 5 ani de experienta, 145 agenti disponibili, 55 de obiective securizate non-stop si 65 de transporturi de valori realizate zilnic la cele mai inalte standarde, aceasta firma poate oferi afacerii tale securitatea de care aceasta are nevoie cu adevarat!

Nu ezita sa-i contactezi pe expertii in securitate NiruGuard!