Hotel Orizont Cozia

Statiunea balneara Calimanesti-Caciulata este foarte cautata datorita apelor termale si minerale, care dateaza inca de pe vremea dacilor si au efecte vindecatoare asupra organismului. Pentru cei in cautare de cazare la Hotel Orizont Cozia, ofertele disponibile acopera nevoi variante si se adreseaza atat celor tineri, cat si celor in varsta.

Hotelul de trei stele ofera servicii de wellness si SPA si dispune de o baza de tratament proprie. Mai dispune de 19 camere cu pat matrimonial, 24 de camere duble si patru apartamente si poate fi o alegere ideala daca sunteti mai degraba interesati de wellness si masaje.

Oaspetii cazati se pot bucura de restaurantul modern cu 170 de locuri. Acesta ofera un meniu diversificat cu peste 80 de preparate din bucataria internatioanala si poate satisface orice gusturi si preferinte alimentare. Turistii se mai pot bucura de terasele exterioare, salonul de masaj si barul hotelului.

Hotelul mai pune la dispozitie doua sali de conferinta care pot fi inchiriate pentru diverse evenimente si un punct de informare turistica. Cele doua sali sunt dotate cu toate echipamentele necesare, de la telefon, video-proiector, microfoane wireless, televizor color si flip-chart. In functie de tipul de eveniment, se poate inchiria una dintre cele doua sali, cu capacitate de 140 sau 60 de locuri. Printre evenimentele care se pot organiza se numara: traininguri, teambuildinguri, seminarii, conferinte.

Parcarea este gratuita si dotata cu supraveghere video.

Turistii cazati la Hotel Orizont Cozia au parte de un sejur confortabil, cu acces la internet, televiziune prin cablu si linie telefonica internationala. Toata camerele sunt dotate cu bai proprii si cabina de dus, uscatoare de par si minibar, precum si acces la balcon propriu si panorama asupra orasului.

Hotelul a fost deschis in 2006, urmand ca in 2010 sa i se alature un nou corp. Baza de tratament a fost inaugurata in 2012 si dotata la cele mai inalte standarde.

Pe langa oportunitatile de tratament si salile de evenimente, cazare Hotel Orizont Cozia mai pune la dispozitia oaspetilor spatii de sport si de refacere. Centrul wellness si SPA este format dintr-o piscina cu apa dulce, un bazin cu apa sarata si cate un jacuzzi pentru 2, respectiv 4 persoane. Turistii mai pot incerca una din cele doua tipuri de sauna (finlandeza sau umeda), precum si fantana de gheata.

Cei dispusi sa se lase pe mana unor specialisti pentru a se relaxa se pot programa la unul dintre cele trei saloane pentru masaj si impachetari, iar pentru cei interesati de hidromasaj si bai aromate, hotelul mai pune la dispozitie sala de hidroterapie.

In functie de timpul pe care il aveti la dispozitie si recomandarile medicului, puteti opta pentru varianta de cazare care vi se potriveste. De asemenea, puteti accesa serviciile si in mod preventiv, pentru a va intari sistemul imunitar si a va regenera organismul. Apele termale si minerale de la Caciulata au proprietati benefice asupra organismului, protejandu-l de orice afectiuni si incarcandu-l de energie. Cateva zile in liniste la Hotel Orizont Cozia, in climatul bland specific acestei statiuni vor transforma orice concediu petrecut aici intr-o investitie pe termen lung in sanatatea voastra.