Hotel Fortuna este o locaţie căreia merită să-i treci pragul măcar o dată în viaţă

Atunci când spunem vară, spunem automat soare, mare, vacanţă şi multă distracţie şi voie bună. Pe măsură ce se apropie sezonul cald, cu toţii începem deja să ne facem bagajele pentru concediul mult aşteptat şi să căutăm cele mai avantajoase oferte de cazare pe litoral, aspect foarte important de altfel, întrucât după cum bine ştim deja cu toţii, locul de cazare joacă un rol fundamental pentru o vacanţă reuşită. În acest sens, dacă anul acesta ţi-ai propus să petreci un sejur relaxant în Eforie Nord de exemplu, avem o recomandare cel puţin interesantă pentru tine pe care merită să o iei în calcul. Este vorba despre Hotel Fortuna, unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Eforie Nord căruia îi trec pragul an de an turişti din toate colţurile ţării, de toate vârstele.

La Hotel Fortuna ştii că eşti pe mâini bune

Situat chiar în centrul staţiunii, foarte aproape de plajă şi de majoritatea obiectivelor turistice din zonă, Hotel Fortuna ocupă poziţii fruntaşe atunci când vine vorba de cazare în Eforie Nord, fiind o locaţie care se pretează tuturor vârstelor şi care se distinge prin eleganţă, servicii complete premium, facilităţi multiple şi atmosferă primitoare. Principala misiune a acestui hotel este aceea de a-i face pe oaspeţi să se simtă ca acasă, punând la dispoziţia acestora 142 de camere şi 16 apartamente moderne, spaţioase, îngrijite şi  dotate conform standardelor internaţionale pentru un confort desăvârşit, gata să se plieze până şi pe cele mai exigente nevoi şi preferinţe ale familiilor care optează pentru o şedere aici. Pat matrimonial/pat twin, şifonier, comodă, noptieră cu oglindă, sisteme de climatizare, televizor LCD cu televiziune prin cablu, minibar, baie proprie şi balcon echipate cu mobilier, suport de rufe, conexiune Internet Wireless – de toate aceste utilităţi, dar nu numai, beneficiezi automat din moment ce alegi Hotel Fortuna pentru o experienţă de vacanţă completă, în care să nu îţi lipsească nimic.

Oportunităţi de distracţie şi relaxare variate

Hotel Fortuna pune foarte mare preţ pe respectul faţă de oaspeţii săi, de la mic la mare, motiv pentru care depune toate eforturile necesare pentru a le oferi acestora servicii la un nivel calitativ superior, la preţuri accesibile pentru orice buzunar, pentru un sejur definit prin relaxare, divertisment şi bună dispoziţie. În portofoliul acestei unităţi de cazare din Eforie Nord se regăsesc numeroase facilităţi potrivite pentru toate gusturile, începând de la restaurant, terasă amenajată în exterior sau business corner şi până la piscine şi centru SPA pentru adulţi, locuri de joacă interioare şi exterioare pentru cei mici şi piscine cu tobogan, programe de divertisment organizate zilnic pentru prichindei, zona Forty games care include biliard pentru adulţi şi copii, air-hockey, fotbal de masă, ping pong, badminton sau şah, dar şi multe altele pe care merită să le descoperi chiar tu împreună cu cei dragi, pentru a da startul distracţiei şi pentru a petrece câteva zile de relaxare aşa cum se cuvine la malul mării. Prin urmare, nu mai sta pe gânduri şi răsfoieşte acum ofertele de cazare în Eforie Nord la Hotel Fortuna. Experienţa aici va fi una cel puţin interesantă!