Fanii lui Dinamo au strâns 500.000 de euro pentru echipă

Peluza Cătălin Hîldan a dezvăluit suma adunată prin Programul Doar Dinamo Bucureşti (DDB).

500.000 de euro au reuşit să strângă fanii lui Dinamo, 90 la sută din sumă doar în ultima jumătate de an. “Asta ne dă şi mai multă speranţă”, se precizează în comunicatul celor din PCH, care subliniază că până acum Dinamo are 6.515 cotizanţi şi numărul lor este într-o continuă creştere.

Comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan:

“OAMENI DE MILIOANE! 6515 care au adus O JUMĂTATE DE MILION DE EURO. Şi nu banii aceştia au ţinut Dinamo în viaţă, ci OAMENII din spatele acestor sume şi credinţa lor că Dinamo nu va muri niciodată. 90% din aceşti 500.000 euro au fost strânşi în ultima jumătate de an. Asta ne dă şi mai multă speranţă. 6515 câini pe care te poţi baza. Şi numărul lor este într-o continuă creştere”, se arată în comunicatul celor din PCH.

”Este fără precedent în România! Dinamo trăiește datorită suporterilor. În momentul de față, sunt puțini, o să vedeți când se vor stabiliza lucrurile, când echipa va avea un acționariat solid, oamenii o să aibă mai multă încredere. Ei nu au 10% din acțiuni, au 100%! Și e foarte bine, pentru că nu se mai vinde căpitanul echipei pe 200.000 de euro, nu se mai vând atât de ușor jucătorii tineri”, a declarat managerul general al clubului Florin Prunea.

Sursa: SportM