Despre intoarcerea lui Piedone si „parastasul turismului romanesc” – Ing. Adrain Stanciulescu Presedinte P.N.A.T.

Sursa: https://turism.info.ro/despre-intoarcerea-lui-piedone-si-parastasul-turismului-romanesc-ing-adrain-stanciulescu-presedinte-p-n-a-t/

Nu  este vorba despre celebrul actor Bud Spence (Carlo Pedersoli), nici de mai putin celebru Cristian Victor Piedone, pe care revolutia l-a prins sef de restaurant si complex hotelier la mare, fara  studiile liceale terminate, pe care le-a absolvit in 1995.

Nu Piedone, comisarul fara pistol, ci Piedone „spaima pietarilor” s-a intrupat in personajul Horia Miron Constantinescu, sef la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, un om cu o pregatire solida si cu o dorinta de perfectionare continua. Asa ca dupa terminarea liceului s-a pregatit 2 ani pentru promovarea examenului de bacalaureat, in 1995 la Grupul Scolar „George Calinescu” din Bucuresti. Pentru a urma cursurile Universitatii „ Nicolae Titulescu” au mai trebuit 4 ani de pregatire, astfel incat intre anii 1999- 2003 a urmat cursurile acestei universitati, urmate de un masterat la „celebra” Universitate „Bioterra” din Bucuresti. (C.V.- ul publicat)

Pe langa aceasta solida pregatire mai are o calitate deosebita, fiind nepotul lui Miron Constantinescu (conform G4Media.ro -21 ianuarie 2022) un „aprig” luptator pentru democratie in Romania si un mare specialist in economie, daca ar fi sa-l credem pe Alexandru Barladeanu care relata:

„Cand conducea Miron economia se cautau „sabotori” si „ dusmani de clasa” pentru economia care nu mergea din cauza ca se baza pe lucruri incerte” (Miron Constantinescu era seful Comisiei de Stat s Planificarii).

Ca si ilustrul sau inaintas, Horia Constantinescu participa si contribuie cu mandrie la „parastasul turismului romanesc”, propagat acest lucru in mediul on-line in intreaga lume ( https://youtu.be/cM7YvJboBsE )  avand o atitudine total neadecvata unui demnitar al statului ( oare el este demnitarul promovat de Dragnea si Dancila?). Daca este adevarat ce sustine dl. Horia Constantinescu, oare nu este cazul sa ne punem intrebarea (si nu numai noi ci si dl. Premier Ciuca si presedinte P.S.D. dl. Ciolacu) ce a facut domnia – sa in perioada aprilie 2017 – noiembrie 2020 , in calitatea de sef si sef suprem la ANPC? Domnia – sa se comporta ca un satrap cautand sa „nimiceasca dusmanii poporului” (el fiind poporul) ca si ilustrul sau inaintas si sa apere pe cei din anturajul sau.

Oare acest neam (cu toate nationalitatile conlocuitoare) nu mai are oameni de calitate si bine pregatiti, nu dintre aceia care trec dintr-un partid in altul, alergand numai dupa interesul personal?

P.S. ASTAZI ,09.08.2022 DOMNUL MINISTRU CONSTANTIN-DANIEL CADARIU A DECLARAT CA L-A INFORMAT PERSONAL PE DOMNUL PRIM-MINISTRU DE ATACURILE DOMNULUI HORIA CONSTANTINESCU LA ADRESA TURISMULUI ROMANESC.

Ing. Adrain Stanciulescu

Presedinte P.N.A.T.