Descoperă informații de care ai nevoie dacă te afli în căutarea unor pardoseli decorative!

Dacă tocmai te ocupi de amenajarea propriei locuințe sau a unui showroom și ești în căutarea unei soluții interesante pentru pardoseală, atunci trebuie să știi că ai posibilitatea de a opta pentru pardoseli decorative, pardoseli poliuretanic sau chiar epoxidice!

Află, citind rândurile de mai jos, ce pardoseală este potrivită spațiului tău, ținând cont de destinația acestuia, dar și cum trebuie să se efectueze montajul pentru ca tu să te poți bucura de cele mai bune rezultate!

Pardoseli decorative – ce sunt?

Pardoselile decorative sunt pardoseli create special pentru spațiile destinate relaxării. Acestea au un aspect deosebit și în același timp sunt foarte rezistente la traficul intens! Dacă vei alege să optezi pentru o astfel de pardoseală, cu siguranță prima ta întrebare va fi legată de culoarea pentru care ar trebui să optezi. Trebuie să știi că ai la dispoziție posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori, iar pentru a face alegerea potrivită, este bine să ții cont de aspectul spațiului în general, de stilul acestuia și de culorile utilizate! În cazul în care este vorba despre livingul tău, poți alege culori calde, relaxante, care să se potrivească imaginii de ansamblu, iar dacă este vorba de un spațiu de joacă destinat copiilor, este indicat să optezi pentru culori vii, puternice și vesele, care vor fi o adevărată încântare pentru aceștia!

Pardoseli poliuretanice

Pardoselile poliuretanice sunt obținute prin combinarea unor substate chimice. Starea de agregare a acestora este lichidă, iar tu ai posibilitatea de a opta pentru o anumită densitate. Astfel vei descoperi că aceste pardoseli pot fi elastic sau rigide! Fiind deosebit de rezistente în timp, acestea rezistă și la umiditate și sunt foarte ușor de întreținut!

Pardoseli epoxidice

Asemenea pardoselilor poliuretanice, aceste pardoseli sunt obținute tot prin combinarea unor substanțe chimice a căror stare de agregare este lichidă. Dacă ai nevoie de o pardoseală pentru o hală industrială sau pentru un mediu care trebuie păstrat steril, este bine să știi că pardoselile epoxidice sunt create special pentru a fi utilizate în astfel de spații!

Pardoseli elicopterizate din beton

Pardoselile elicopterizate din beton sunt create special pentru a fi aplicate în depozite, magazine sau garaje, Așadar, dacă ai nevoie de pardoseală pentru unul dintre aceste locuri, această variantă este cea mai potrivită! După alegerea și montajul acesteia, te vei putea bucura de o pardoseală deosebit de rezistentă în timp, potrivită spațiului tău, care nu va suferi modificări și nu va avea nevoie de reparații nici dacă va fi supusă stresului mecanic intens!

Montarea pardoselilor

După alegerea tipului de pardoseală de care ai nevoie pentru a-ți amenaja spațiului, dar și a culorii acesteia, nu va rămâne decât să te ocupi de montajul pardoselii. Este posibil să fii tenta să te ocupi singur de întreprinderea acestei lucrări, dar nu este o idee bună, dimotrivă! Alege o echipă specializată, cu experiență, care să se ocupe de întreprinderea lucrărilor în mod profesionist! Astfel, tu te vei putea bucura de cele mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt!

Online, pe PardoseliIndustriale.roai posibilitatea de a comanda, în cel mai scurt timp, pardoselile de care ai nevoie! Începând de la pardoseli decorative, poliuretanice, epoxidice sau chiar pardoseli industriale, pe toate le găsești aici! Bucură-te de posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori sau chiar poți opta pentru pardoseli personalizate care să dea un plus de originalitate spațiului de care dispui! Folosește datele de contact de mai jos și comandă produse de top de care te vei putea bucura pentru o perioadă lungă de timp!

Detalii de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766526542