Cum sa ai parte de o iubire ca in filme

Adesea, atunci cand oamenii doresc o noua relatie, ei cauta pe cineva sa-i completeze sau isi imagineaza impartasirea vietii cu cineva la fel ca ei. Deci, ei incearca sa se prezinte in cea mai buna lumina posibila partenerului lor – fie ca o jumatate perfecta a intregului sau ca o versiune ideala a ceea ce ei cred ca viitorul lor partener va dori.

Incetati sa cautati partenerul sufletului si gasiti partile lipsa ale dvs.

Sa fii singur nu inseamna o tragedie. Te poti bucura de aceasta perioada la maxim si poti face atat de multe lucruri interesante si utile cu viata ta. Este pur si simplu o modalitate foarte buna de a explora mai mult viata, de a experimenta si de a te cunoaste mai bine pe tine. Intra pe https://anunturimatrimoniale.ro/bacau si cauta-ti partenerul ideal.  

Iti traiesti viata asa cum iti doresti

Cand am inceput sa descopar mai multe despre mine si sa-mi urmez propria cale, am inceput sa traiesc o viata care mi-a oferit satisfactie deplina si implinire. Nu am mai urmat regulile si ideile altor persoane care ma sfatuiau sa fac cu totul altceva decat imi doream eu de fapt. Acest lucru poate dezamagi unii oameni apropiati de dvs., cum ar fi familia dvs. Dar daca doriti sa gasiti implinirea in viata voastra, trebuie sa va multumiti pe dvs., nu pe altcineva! Atunci cand faci ceea ce este potrivit pentru tine, te simti o persoana implinita si ai parte de mai multe lucruri frumoase in viata.

Daca sunteti atras de anumite calitati in altcineva, gasiti sau dezvoltati acele calitati in dvs.

Cei mai multi dintre noi exprima doar o mica parte din cine suntem. Ne limitam la personalitate – sau am devenit ca raspuns la mediul nostru din copilarie. Aceasta este o etapa inevitabila a procesului nostru de dezvoltare, deoarece trebuie sa formam un auto-sau ego – care ne permite sa supravietuim si, speram, sa ne dezvoltam in familia si setarea sociala. Daca vrei sa inveti mai multe despre cum sa ai o relatie de cuplu echilibrata, intra pe frontpress.ro.

Si modul in care facem acest lucru este prin dezvoltarea de caracteristici care sa raspunda nevoilor noastre de supravietuire. Insa, noi trebuie sa evoluam si sa uitam cine am fost in copilarie. Acum suntem adulti si trebuie sa lucram cu noi pentru a ne atinge potentialul maxim. Cand nu ne-am descoperit inca si nu am imbratisat partile nedorite, suntem atrasi in relatii cu ceilalti care exprima aceste parti.

Este ca si cum am incerca inconstient sa ne comparam prin relatiile noastre. Aceste relatii implica de obicei o atractie intensa la inceput si se caracterizeaza prin sentimente de exhaustivitate. Dar, in mod inevitabil, devenim de fapt dependenti de acea persoana si in nici un caz nu putem spune ca iubim cu adevarat. Daca femeia nu devine constienta de propria responsabilitate, ea se va baza pe partenerul ei pentru a fi responsabil. Si daca omul nu se conecteaza cu partea de ingrijire, el va dori sa fie hranit de ea.