Cum alegi cele mai bune folii pentru usi? TOP criterii care conteaza in alegerea pe care o faci

Cauti folii pentru usi MDF? Specialistii ne atrag atentia ca exista mai multe criterii esentiale, de care trebuie sa tii cont, inainte de a face alegerea. Pe piata exista astazi produse revolutionare, care au un comportament foarte bun in timp, nu se dezlipesc usor, si au o durata de viata extrem de lunga.

Foliile de ultima generatie folosesc materii prime si tehnologii speciale, unele dintre ele fiind chiar lipsite de clasicii plastifianti, care produc imbatranirea rapida a suprafetelor. Descopera toate criteriile importante acum! Iata cum sa gasesti folii pentru usi mdf de cea mai buna calitate.

  • Brandul, un criteriu de care trebuie sa tii cont cu prioritate in alegerea unei folii pentru usi MDF

In domeniul constructiilor, ce inglobeaza inclusiv finisajele, brandul materialelor utilizate joaca un rol esential. De cele mai multe ori, acesta dicteaza nivelul de calitate al produselor si este un criteriu extrem de important de care trebuie sa tii cont. Nu exista competitor pe piata de folii de la nivel global in fata brandului Renolit, care a impus cele mai noi standarde de performanta pe piata. Acesta are o gama vasta de folii, atat pentru interior, cat si pentru exterior, destinata profilelor PVC ale ferestrelor, usilor s.a.m.d. Poti cumpara produse Renolit din gama Classic, gama Advanced sau gama Ultimate, cu performante wow.

  • Rezistenta si comportamentul pe timp indelungat

Noile folii de pe piata, cum sunt cele produse de Renolit, folosesc materii prime si tehnologii speciale, care nu le permit sa imbatraneasca rapid si sa se decojeasca sau sa se degradeze. Cele mai multe dintre ele au straturi multiple, ceea ce este un plus. Pe termen lung, au un comportament excelent, generat de noile tehnologii utilizate in productie, care le consolideaza gradul de rezistenta. Cele mai moderne folii au la baza o formula PVC lipsita de plastifianti, revolutionara. Rezistenta este un criteriu functional, fara de care nu poti face o achizitie durabila. Foliile Renolit inscriu toate punctele la acest capitol foarte important.

  • Folii pentru usi MDF – Aspectul estetic, intensitatea culorilor si tipul de model texturat

Bineinteles ca aspectul estetic nu poate fi trecut cu vederea, atunci cand vorbim despre foliile pentru usile de interior. In procesul de productie al foliilor de ultima generatie s-au folosit tehnologii noi, cum ar fi SST (Solar Shield Technology), ce nu permite instalarea decolorarii. Astfel, foliile arata bine pe timp indelungat si nu isi pierd culoarea, pentru ca nici nu permit acumularea de caldura din cauza razelor UV puternice. Renolit Exfol FX din gama Ultimate, de exemplu, stabileste noi standarde in ceea ce priveste protectia culorilor si rezistenta dovedita, fiind o folie de inalta performanta, un exemplu pentru piata de profil.

  • Magazinul de unde faci achizitia, un alt element ce necesita atentie

Daca vrei sa faci cele mai bune investitii, adica sa cumperi la cel mai bun raport dintre calitate si pret, este imperios necesar sa acorzi atentie mediului de achizitie.

Nu cumpara chiar de oriunde, ci din magazine specializate, care pot veni in intampinarea ta cu cele mai bune produse de pe piata de profil. Asigura-te ca ai la dispozitie suficient de multe variante din care sa alegi in cunostinta de cauza, fara niciun risc.

La Klebrom.ro gasesti folii de inalta calitate, dar si alte tipuri de produse, cum ar fi adezivi D3 sau lac pentru parchet: https://www.klebrom.ro/lacuri-ecologice-zobel/. Gama de adezivi D3 comercializata de Klebrom.ro este produsa de Kleiberit, unul dintre cele mai mari branduri la nivel global care produce adezivi de top.