Cui si cand poti sa oferi un tort in forma de inima

Torturile sunt printre cele mai populare produse comestibile pe care sa le oferim cuiva in diferite ocazii. Un tort nu va fi niciodata refuzat si oricine, de la copii la adulti, se bucura de acest preparate de cofetarie atat de delicioase. Desi istoria torturilor dateaza de mii de ani, abia in ultima suta de ani acestea au inceput sa fie accesibile oricui. De asemenea, ultimii ani au insemnat o dezvoltare a artei patiseriei,  constand nu numai in compozitii de arome si texturi deosebite, ci si in realizarea de modele extraordinare. Maestrii cofetari din ziua de azi se intrec in a crea si oferi clientilor torturi cu forme spectaculoase, unele dedicate anumitor sarbatori, situatii sau persoane distincte. Unul din aceste torturi spectaculoase este cel in forma de inima, din ce in ce ma in voga in ultimul timp.

Un tort in forma de inima este frumos si are o anumita simbolistica. De aceea, poate fi oferit la anumite ocazii si doar anumitor persoane. Cand si cui oferim un tort in forma de inima?

  1. De Sfantul Valentin – Cu ocazia Sfantului Valentin sau Zilei Indragostitilor este musai sa ii oferi persoanei iubite un asemenea tort. Inima este simbolul absolut al iubiri si un tort delicios ar pecetlui in mod ideal aceasta iubire. Nu sarabatoresti Sf. Valentin? Ii poti oferi iubitei/iubitului un tort de Dragobete, aceasta zi a iubirii de pe meleagurile noastre.
  • Pentru a spune: “Imi pare rau!” – Desi nu incurajam certurile si neintelegerile, aceste lucruri se intampla. Atata timp cat nu am sarit limitele legii, putem spune cuiva drag ca ne pare rau prin cuvinte, dar si oferindu-i un tort delicios. Un tort inima ne va ajuta in acest sens. Alaturi de un buchet de flori, tortul va putea fi savurat de amandoi si va puteti “ingropa” micile neintelegeri sub o felie delicioasa de tort cu frisca si ciocolata. Atentie: nu faceti din asta o obisnuita!
  • Pentru a spune cuiva cat de mult il/o iubesti – Nu ne manifestam dragostea doar fata de partener/a, ci si fata de copii sau parinti. Asa ca nu este nimic gresit in a oferi celor dragi un tort in forma de inima. De ziua Mamei, de ziua de nastere a copilului, pentru bunici, chiar si pentru tatal tau – un tort in forma de inima va fi perfect pentru a-I arata cat de mult inseamna in viata ta.

Cand si cui nu putem oferi un tort in forma de inima?

Poate sunt si alte situatii cand un tort este necesar. De exemplu, dorim sa aniversam un coleg sau chiar pe seful nostru. In aceasta situatia, oricat de mult am aprecia acea persoana, nu ar fi indicat sa ii oferim un tort in forma de inima. Exista multe alte torturi, mai ales la Cofetaria Narcisa din Ploiesti, ce pot fi oferite cu astfel de ocazii, fara a fi gesturi interpretabile.

De asemenea, nu putem oferi un tort in forma de inima unei persoane de care nu ne leaga nimic personal. De exemplu, sunt firme care ofera torturi clientilor foarte importanti sau partenerilor de afaceri. Evita un tort in forma de inima! Alege, in schimb, un tort cu un model simplu, minimalist, care sa fie o surpriza placuta, dar fara sa duca la interpretari sau situatii neplacute.