Constanța. Hidrologii au emis o avertizare Cod Portocaliu de inundații, valabil până astăzi la ora 14:00, pentru bazinele hidrografice Biruința, Valea Urlichioaia și zona de litoral din Tuzla și Eforie.

constanta-hidrologii-au-emis-o-avertizare-cod-portocaliu-de-inundatii,-valabil-pana-astazi-la-ora-14:00,-pentru-bazinele-hidrografice-biruinta,-valea-urlichioaia-si-zona-de-litoral-din-tuzla-si-eforie.

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate, celor prognozate și propagării, se pot produce scurgeri importante cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depășiri ale COTELOR DE INUNDAȚIE pe râurile din bazinele hidrografice Biruința, Valea Urlichioaia și zona de litoral aferentă UAT-urilor Tuzla și Eforie, județul Constanța“, a transmis Institutul Național de Hidrologie și Gospodărie a Apelor.

Hidrologii precizează, totodată, că fenomene hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare în zona de litoral aferentă UAT-urilor Tuzla și Eforie.

Sursa stire biziday.ro