Cele mai potrivite modele de rochii de ocazie potrivite pentru nuntă

Sezonul nunților continuă și, pentru că vrei să faci o impresie bună ai o dilemă: care sunt cele mai potrivite rochii de ocazii potrivite pentru tine? Să fie o rochie elegantă lungă și vaporoasă? Una scurtă și senzual? Sau, poate, o rochie decentă, midi, pe care să o porți și ulterior la evenimente cocktail?

Pentru a te ajuta în alegerea ta, Zonia.ro, magazinul de rochii,  îți face unele recomandări venite dine experiența sa și din răspunsul clientelor.

Rochii de ocazie scurte. Ce zici despre the little Black dress?

Dacă optezi pentru rochii de ocazie scurte, în culori închise, acestea se vor potrivi ca o mănușă pentru orice eveniment. Negrul, cel puți, întotdeauna a fost și va continua să fie o alegere câștigătoare. Putem spune că negrul este o alegere sigură pentru o nuntă deoarece este o culoare elegantă și nu va eclipsa mireasa. De evitat este mai ales albul care se adresează numai miresei deoarece este ziua ei specială și ea trebuie să strălucească cel mai mult. Rochiile scurte avantajează orice înălțime, așadar este o alegere inspirată.

Rochii de ocazie clasice

Eleganța predomină indiferent de decorul în care se organizează un eveniment atât de special precum o nuntă. Remarcându-se prin minimalism, siluete perfect conturate și detalii elegante, rochiile clasice sunt mereu o alegere inspirată. De asemenea, dacă alegi nuanțe precum negru, gri, argintiu sau auriu, acestea sunt foarte ușor de combinat cu diverse accesorii pentru a-ți asigura un look perfect.

Rochii de ocazie lungi  și elegante

Rochiile de ocazie lungi sunt printre cele mai răspândite modele alese de o femeie pentru un eveniment deoarece sunt elegante și sofisticate, mai ales dacă alegi o culoare care să se potrivească nuanței pielii tale. Nu este necesar să investești neapărat într-un model care aparține unui designer celebru însă, pentru a te asigura că look-ul tău este unul fără cusur, rochia trebuie să fie realizată din materiale de calitate iar croiala să fie una care să te avantajeze.

Rochii de ocazie simple de eleganță atemporală

Atunci când vorbim despre ,,simplu” nu ne referim la modele lipsite de eleganță și personalitate. Aici este vorba despre diferențierea pe care o face afirmația ,,mai puțin înseamnă mai mult”. Atunci când porți o rochie simplă poți să te joci mai ușor cu accesoriile, de exemplu să alegi un colier statement, un set de bijuterii strălucitoare și opulente sau un machiaj și o coafură originale care să atragă toate privirile.

Rochii de ocazie cu croiuri deosebite

Mâneci franceze, fuste plisate și voluminoase, croieli asimetrice, toate acestea sunt alegeri inspirate pentru un eveniment precum o nuntă. Cu aceste propuneri vei reuși să captivezi persoanele din jurul tău și să devii o apariție memorabilă. Nu uita să accesorizezi corespunzător o astfel de rochie și să porți pantofii potriviți stilului pe care l-ai ales.

Așadar, aceste modele sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le ai dar sunt suficiente pentru a te ajuta să îți găsești inspirația și să răspunzi dintr-o suflare la întrebarea legată de ceea ce poți purta la o nuntă. Ține cont de perioada anului în care mergi la eveniment dar și la posibilitatea de a fi necesar să te pliezi la un anumit dresscode. Anumite mirese pot avea cerințe specifice în materie de vestimentație pentru invitați, drept urmare, consultă cu atenție invitația primită pentru a descoperi detalii pe care le poți folosi pentru a crea ținuta potrivită.