Cel mai tânăr candidat la prezidenţiale din istorie, mesaj emoţionant către români: Nu mai staţi cu capul plecat!

Sebastian Popescu, medicul veterinar care în 2019 a produs surpriza la alegerile prezidenţiale, din postura de cel mai tânăr candidat din istorie, transmite un mesaj emoţionant tuturor românilor.

Sebastian Popescu, Preşedinte al Noua Românie, cere românilor să nu mai stea cu capul plecat, să aibă curajul să iasă din rând şi să se implice pentru a produce schimbarea în ţară.

Vremea capului plecat trebuie să înceteze. Vă îndemn să aveţi curajul de a ieşi din rând, de a spune ceea ce gândiţi şi să nu vă fie teamă de schimbare. De fiecare dintre noi depinde ce se întâmplă cu ţara noastră. Anul trecut am demonstrat unei ţări întregi că poţi să reuşeşti dacă eşti sincer, munceşti şi crezi în tine. Am devenit cel mai tânăr candidat la preşedinţie şi fără a avea un leu pentru campanie, am primit 30,850 de voturi. Am candidat pentru a demonstra că se poate dacă vrei, lupţi şi nu cedezi. Însă cum cu o floare nu se face primăvară, nici eu nu pot produce schimbarea în ţară, de unul singur. Sunt sigur că o să reuşim dacă ne unim. Vă îndemn să vreţi, să visaţi, să munciţi, să luptaţi şi să nu cedaţi indiferent de greutăţi. Abia atunci veţi realiza ce forţă putem avea împreună„, a declarat Sebastian Popescu pentru recentNEWS.ro.

Preşedintele Noua Românie îndeamnă românii să se implice acum întrucît e ultimul an cu alegeri în România, după care vor urma patru ani de pauză.

Peste câteva lui vom fi chemaţi la urne pentru a ne alege noii parlamentari şi aleşi locali. Sunt alegeri extrem de improtante de care vor depinde vieţile noastre pentru următorii patru ani. Vă rog să renunţaţi la comoditate şi să vă implicaţi dacă vă doriţi altceva. Dacă în mod sincer v-aţi săturat de actualii politicieni, dacă în mod real vreţi schimbare, vă chem pe toţi să vă alăturaţi echipei PNR. Acum este momentul să strângem rândurile şi să le arătăm că nu mai suportăm să ne umilească să ne jefuiască şi că totul se va schimba prin noi, cu ajutorul nostru. Eu sunt în prima linie a luptei politice dar am nevoie de voi, de sprijinul şi implicarea voastră. Hai să ne trezim din somnul indiferenţei şi să ne unim forţele. E imposibil să nu reuşim dacă ne unim„, a mai declarat Preşedintele Noua Românie.

Dacă vrei să ajuţi la scrimbare lucrurilor în ţară, alătură-te şi tu echipei Noua Românie, singurul partid care nu primeşte traseişti politici.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

Sursa RecentNews

Tagged: