Ce trebuie sa iei in considerare atunci cand cauti sisteme de dus?

Iti doresti sa-ti amenajezi baia intr-un stil modern si cauti obiecte sanitare de calitate, cu ajutorul carora sa te bucuri de confort si rezistenta pe termen lung? Incepe prin a studia gama de sisteme dus, pe care o ai la dispozitie, astfel incat sa te bucuri la capacitate maxima de apa calda, dar si de apa rece!

Este vorba despre obiecte de top, pe care trebuie sa le alegi cu grija, iar din randurile ce urmeaza poti afla care sunt principalele elemente de care trebuie neaparat sa tii cont.

Ce tipuri de sisteme dus ai la dispozitie?

In functie de modul in care sunt concepute, sistemele de dus pot fi simple, adica formate din baterie si furtun de dus pe care sa il agati pe perete sau pot fi mai complexe, cu sistem de curgere fix, amplasat in partea de sus a dusului. Gandeste-te la confortul pe care ti-l doresti, iar apoi vei putea sa te bucuri de dusuri placute!

Ce trebuie sa stii despre para de dus?

In ceea ce priveste para de dus, ea poate fi simpla ori prevazuta cu mai multe tipuri de spray-uri. Indicat este sa alegi un model cu terminatii de silicon, pentru ca astfel eviti depozitele de calcar si vei putea curata mult mai usor para. In acelasi timp, trebuie sa te gandesti si la consumul de apa, iar modelele cu functia de reducere a consumului sunt excelente!

Furtun de dus

Un alt aspect extrem de important, la care trebuie sa te gandesti este furtunul de dus. El trebuie sa aiba o lungime adecvata, in functie de locul in care il vei folosi. Mai mult, trebuie sa stii ca furtunul poate fi metalic ori din plastic si invelit in material cauciucat. Ambele variante sunt eficiente si rezistente.

Furtunul de dus poate fi usor agatat de un accesoriu special, pe care sa il montezi pe perete sau il poti fixa de la inceput de o bara metalica.

Agatatoarea de dus

Agatatoarea de dus poate fi realizata din plastic ori din metal cromat. Ea trebuie neaparat sa fie discreta si estetica, pentru a-ti oferi un aspect placut din punct de vedere vizual.

Gama cromatica

Din punct de vedere cromatic, ai mai multe tipuri de sisteme de dus din care poti alege: de la cele clasice, metalice, pana la sistemele crem sau negre, toate iti stau la dispozitie. Este suficient sa te gandesti la felul in care vrei sa arate baia in ansamblu la final, pentru a-ti da seama de obiectele potrivite pentru tine.

Din ce materiale sunt realizate sistemele?

Printre elementele carora este indicat sa le acorzi o atentie deosebita se numara si materialele din care sunt realizate sistemele de dus. De exemplu, cele cromate sunt extrem de durabile si le poti folosi ani la randul fara sa fii nevoit sa le repari ori sa le schimbi.

Baterii-lux.ro iti pune la dispozitie numeroase tipuri de seturi dus, astfel incat sa poti alege varianta potrivita pentru tine! Tine cont ca nu trebuie sa faci rabat de la calitate, avand in vedere ca este vorba despre obiecte pe care le vei folosi pe termen lung. Aloca-ti suficient timp in care sa studiezi ofertele, iar abia apoi hotaraste care este cel mai potrivit set pentru tine.

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872