Cât de important e acordarea primului ajutor în viața noastră și de ce să urmezi un curs de prim ajutor?

Pe tot globul, oamenii suferă de atacuri de cord, pierderea cunoștinței, răni grave și leziuni, arsuri, accidente vasculare cerebrale și multe altele.

Timpul care se scurge din momentul în care s-a sunat la 112 și până soseşte ambulanţa este extrem de important, este critic. Maniera în care o persoană acționează în această perioadă critică poate crește rata de supraviețuire a unui individ.

Gândiți-vă la gama largă de accidente pe care copiii le au în mod regulat în confortul propriei case – tăieturi, sufocare, căderi, atacuri de astm – și gândiți-vă cum v-ați simți dacă ar fi copilul dvs sau partenerul dvs ar fi într-o situație în care trebuie să interveniți în acordarea primului ajutor!

Cu toate că recunoaștem cu toții beneficiul învățării primului ajutor, de multe ori ne simțim prea ocupați pentru a găsi cele câteva ore necesare pentru a face un curs, nu suntem siguri  unde să mergem pentru a face un curs sau care sunt elementele de bază ale primului ajutor.

Participând la cursuri de prim ajutor veți putea reflecta asupra modului în care putem reacționa în anumite situații. Deprinderile privind acordarea primului ajutor joacă un rol foarte important în viața fiecăruia dintre noi, deoarece, datorită lor vom fi pregătiți pentru o multitudine de situații, fiind capabili să intervenim rapid, corect și eficient.

Un curs practic oferă oportunitatea de a exersa abilități practice, cum ar fi resuscitarea unui manechin care ajută la salvarea unui adult sau copil.

 

Poți urma cursurile de prim ajutor și în Cluj

 

Începând de luna viitoare Asociația Succes în Educație și Sport organizează cursuri de prim ajutor și în Cluj Napoca! Cu o expertiză de peste 5 ani în domeniul educațional Asociația s-a remarcat în domeniu oferind programe de top

Cursurile sunt susținute de cadre medicale specializate în medicină de urgență și sunt recomandate atât persoanelor care nu au studii medicale cât și personalului medical ce dorește să își perfecționeze cunoștințele.

În cadrul acestui curs de prim ajutor se studiază practic și teoretic aspecte precum: poziția de siguranță, masajul cardiac, metoda Heimlich, protocoalele de urgență, traumatisme diverse, accidente, intoxicații și multe altele!

Poți urma și tu un curs acum în Cluj Napoca! Află cum!

Durata cursului este de o zi, se eliberează certificat de absolvire și se primește suport de curs.

Pentru detalii și înscrieri accesați: https://asociatiasucces.ro/curs-de-prim-ajutor/

Locurile sunt limitate, de asemenea acest curs se poate organiza la cerere și pentru grupuri.

Află mai multe despre Asociaţia Succes în Educaţie şi Sport https://asociatiasucces.ro/ şi rămâi conectat cu cele mai noi cursuri din domeniul medical! Urmareşte pagina lor de Facebook şi vezi cum decurge un curs de prim ajutor! Hai la curs!

Tagged: