Case de marcat Datecs – ce produse ai la dispozitie?

case de marcat Datecs

Daca esti pe punctul de a deschide o unitate comerciala, atunci stii prea bine ca ai nevoie de case de marcat Datecs – stii si faptul ca acest producator este unul dintre cei mai buni din industrie, atat din punct de vedere al renumelui la nivel mondial chiar, cat si datorita produselor de calitate superioara comercializate.

Desigur, o alta caracteristica a acestui producator este varietatea. Ai la dispozitie un numar destul de ridicat de tipuri si modele de case de marcat. Astfel, in cele ce urmeaza, vei afla mai multe despre acestea – pentru a putea face o alegere inspirata si benefica pentru unitatea ta comerciala.

Casa de marcat simpla, clasica

Acesta este cel mai simplu si mai comun model de case de marcat Datecs, putand fi observat in marea majoritate a unitatilor comerciale din Romania. Prezinta un PIN PAD de dimensiuni medii, loc special pentru incarcarea hartiei de imprimare, precum si un display destinat clientului (pentru a vedea suma totala si alte informatii esentiale).

O astfel de casa de marcat este ideala pentru unitatile comerciale de dimensiuni mici.

Casa de marcat cu display flexibil

Acest model este putin mai voluminos, fiind caracterizat de un display pentru client flexibil – care poate fi rotit si chiar ridicat in pozitie orizontala din locul sau special. O alta diferenta semnificativa este prezenta la nivelul PIN PAD-ului, acesta avand butoanele de control mai mari, pentru un plus de precizie in timpul utilizarii.

Desi mai mari, aceste case de marcat Datecs sunt recomandate tot pentru unitatile comerciale de dimensiuni mici, mai ales daca nu sunt conectate la un sistem de casa de marcat cu display.

Casa de marcat cu panou de control mare

Acest model poate fi des vazut la vitrinele cu produse vrac, carnuri si altele similare. De ce anume? Pentru ca aceste case de marcat Datecs au atat o capacitate de pana la 100,000 de articole, cat si un panou de control mai mare, cu mai multe butoane. Acesta din urma permite navigarea mai usoara prin mediu si introducerea facila a codurilor de bare, greutatilor produselor si asa mai departe.

Chiar daca este un model cuprinzator, o astfel de casa de marcat rar va fi gasita in punctul de checkout.

Casa de marcat cu sistem POS si scanner

Nu in ultimul rand, Datecs iti pune la dispozitie o casa de marcat mica, simpla, de marimea unui telefon mobil, dar care le poate face pe toate – gestiona vanzari, citi carduri de credit si scana produse. Daca nu preferi lucrul cu acele sisteme de dimensiuni mari, cu monitoare si alte echipamente, aceasta casa de marcat este ideala pentru tine.

Mai mult decat atat, aceasta dispune si de un ecran touch, pentru o navigare mai usoara prin meniu si nu numai.

Daca ai nevoie de unul dintre aceste modele de case de marcat Datecs, nu ezita sa accesezi magazinul online TehnicaFiscala.ro. Acesta iti ofera preturi avantajoase la toata gama de echipamente fiscale – case de marcat, imprimante fiscale, sertare de bani si multe altele.

Totodata, Tehnica Fiscala iti poate oferi si servicii aferente – fiscalizare, defiscalizare, instruire si nu numai!