Care sunt piesele ce NU trebuie să lipsească din garderoba ta în această iarnă? Iată 3 dintre acestea

Pentru cele mai multe doamne, sezonul rece este cel al eleganței, al paltoanelor cambrate pe corp, și al cizmelor lungi cu toc, din piele întoarsă. Pe lângă posibilitățile multiple pe care iarna ți le așterne la picioare, din punct de vedere vestimentar, un alt mare avantaj al sezonului rece, din punct de vedere al aspectului fizic, și al felului în care alegem să ne prezentăm în lume, este reprezentat de către parfumurile aromate, din esențe tari, ce se asortează de minune ninsorii de afară, și dimineților pline de ceață. 

În cazul în care și tu te numeri printre doamnele, ori domnișoarele, care pun mare preț pe felul în care arată și în sezonul rece, acest articol îți este destinat! Iată ce NU ar trebui să lipsească din garderoba ta în sezonul rece!

Gecile pufoase

Pe lângă aspectul extrem de prețios și de elegant pe care paltoanele îl dau ținutelor de zi cu zi, în care marea majoritate a doamnelor se simt excelent, tocmai pentru că această piesă are menirea de a le alungi silueta și a le pune în evidență întocmai acele părți atractive ale corpului, și ale masca pe acelea care, de cele mai multe ori, se întâmplă să complexeze multe doamne și domnișoare, și anume abdomenul și coapsele, gecile pufoase nu ar trebui nici ele să lipsească din arsenalul vestimentar al acestui anotimp rece. Nu știi niciodată când te așteaptă o escapadă romantică la munte, alături de partenerul tău de viață, și ai nevoie să înhați repede pe tine prima piesă groasă pe care o găsești în apropiere. Investind într-o astfel de geacă, investești în ușurința momentelor în care nu știi exact ce să porți pe deasupra, pentru a arăta totuși bine, dar a fi și confortabilă și a te simți excelent în pielea ta, pe timpul anotimpului rece!

Cizmele impermeabile

Pe lângă clasicele tocuri ce sucesc mințile domnilor, și evidențiază picioarele doamnelor, o altă pereche de încălțăminte ce ar trebui să fie nelipsită din garderoba doamnelor încă de când apare prima zi de toamnă cu temperaturi scăzute, o reprezintă o pereche de ghete impermeabile de damă, de pe site-ul celor de la modlet.ro, ce îți vor proteja picioarele de toată umezeala, și tot disconfortul creat în momentele în care pe stradă se formează băltoace, fie din cauza precipitațiilor abundente din ultima vreme, ori din cauza clipelor în care zăpada se topește, și lasă loc șiroaielor de apă ce năvălesc parcă expre în direcția încălțărilor noastre cele mai bune.

Căciuli, fulare, mănuși…

La această categorie, un prim accesoriu ce merită menționat este acela al beretelor, ori, după preferință, căciulilor ce au menirea de a ne proteja capul de gerul de afară. Pe locul secund, dar nu cu mai puțină importanță din punct de vedere al încălzirii termice, se numără mănușile, și, la egalitate cu acestea, fularele, ce reprezintă un adevărat must al vremii friguroase de afară. Alege să investești în accesoriile care te încântă atunci când le porți și bucură-te de calitatea acestora de a te proteja de frig, și a te face să te simți încă și mai încrezătoare în sine.

Iarna poate fi extrem de chic, dacă îi oferim șansa de a ne demonstra acest lucru. Bucură-te de modă și stil și iarna aceasta!

Surse foto: pixabay.com