Canapele de la Biano pentru toata lumea!

O canapea sau un coltar reprezinta  o investitie importanta pentru orice persoana, deoarece este genul de mobilier care nu se schimba in fiecare an, asa ca petreceti ceva timp in plus facandu-va temele inainte de a cumpara. Preferintele de stil sunt o chestiune personala, dar atunci cand alegeti o canapea de inalta calitate, exista criterii obiective pe care le puteti folosi pentru a va asigura ca obtineti o canapea buna.

In timp ce canapelele pot rezista ani de zile, ele sufera, de asemenea, multa uzura in timp, in special in gospodariile cu copii sau animale de companie. Din fericire, puteti face multe pentru a revigora o canapea invechita. Puteti reumple pernele de canapea pentru a o ajuta sa o simtiti din nou comoda si confortabila, sa o tapitati pentru a-i oferi un aspect complet nou si chiar sa remediati orice defecte…si totusi, uneori este mai rentabil sa inlocuiti o canapea. Daca canapeaua  actuala este deteriorata sau nu poate fi reparata, are o forma sau este un tip care nu corespunde nevoilor sau stilului vostru sau pur si simplu este prea mica, veti dori sa incepeti sa cumparati una noua. Daca nu aveti deloc o canapea, achizitionarea uneia va oferi spatiului vostru de locuit un loc central de adunare, asa ca ar trebui sa incepeti cautarea cat mai curand posibil. Gama de canapele de magazinul biano.ro ofera produse care se pliaza pe gustul tuturor cumparatorilor!

 Cele 2 aspecte importante de considerat inainte de a cupara o canapea:

Spatiu

Asigurati-va ca dimensiunea canapelei nu depaseste camera si nu impiedica fluxul de trafic. Masurati intregul spatiu, in special peretele pe care o veti aseza inainte de a face cumparaturi. Masurati si inaltimea, latimea si deschiderea diagonala a tuturor usilor din casa voastra si aveti aceste date la indemana in timp ce cumparati canapeaua.

Mai mult de o canapea au fost returnate magazinului deoarece serviciul de livrare nu a putut trece pe usa casei. Dar sa stiti ca multe canapele au picioare care pot fi desurubate si indepartate pentru a face livrarea mai usor de gestionat si, in unele cazuri, puteti scoate o usa din balamale pentru a aduce in casa o canapea mare.

De asemenea, tineti cont de stilul spatiului vostru. Canapele sunt disponibile in multe stiluri, cum ar fi contemporan, modern de la mijlocul secolului, scandinav, victorian si multe altele. Petreceti timp suplimentar pentru a restrange optiunile de canapea pentru a se potrivi stilului vostru. 

Materiale 

Pentru ca canapeaua sa arate cat mai bine, este important sa selectati materialul potrivit. Daca aveti copii sau animale de companie, va veti dori, in mod natural, un material mai durabil si mai usor de curatat. Canapelele cu tesaturi care necesita o intretinere ridicata, cum ar fi matasea, sunt cele mai bune pentru zonele care sunt utilizate rar. Microfibrele sunt excelente in zonele de utilizare intensa, arata atractiv si sunt usor de curatat. Tesaturile texturate prezinta mai putina uzura decat cele netede, iar pielea este o optiune buna daca esti in cautarea longevitatii. 

La fel ca hainele bine croite, modelele si dungile ar trebui sa se potriveasca la cusaturi. Desi s-ar putea sa nu va atrage atentia imediat, modelele sau dungile nepotrivite va vor da senzatia ca ceva nu este in regula. Dungile care se potrivesc la cusaturi fac ca o canapea sa arate bine finisata. Numarul mai mare de fire indica o tesatura mai densa si o tesatura mai durabila cu tapiterie din material textil.