Beneficii monitorizare gps curierat si distributie

Beneficii monitorizare gps curierat si distributie

Cresterea fara precedent a industriei comertului electronic a avut o influenta semnificativa asupra asteptarilor clientilor, a modelelor de cerere, a onorarii comenzilor si a timpilor de livrare.

Cea mai buna modalitate de a imbunatati profitabilitatea unei afaceri si de a asigura fidelizarea clientilor este automatizarea intregului proces de livrare.

Acest lucru se poate realiza prin existensa unui sistem eficient de gestionare a livrarilor, astfel incat sa puteti optimiza rezervarile si programul soferilor, precum si sa indepliniti standardele clientilor.

Cum va poate ajuta software-ul de management flota auto sa va gestionati afacerea

Vizibilitatea livrarilor

Un sistem de monitorizare GPS masina va ofera acces la urmarirea in timp real, astfel incat sa vedeti locatia exacta a soferilor 24/7. Acest lucru va asigura ca fiecare sofer este pe drumul cel bun si ca livrarile sunt finalizate in timp util.

Daca un client va suna pentru a intreba unde se afla comanda, vizibilitatea in timp real va permite sa oferiti clientilor informatiile de care au nevoie.

De asemenea, puteti trimite clientilor un link de urmarire live prin e-mail sau SMS, astfel incat sa poata anticipa sosirea livrarii.

Experienta imbunatatita a clientilor

Daca conduceti o afacere mica, atunci pastrarea clientilor este cruciala pentru mentinerea profitabilitatii.

Respectarea datelor si orelor exacte sunt doar cateva dintre ingredientele cheie pentru a va mentine clientii fericiti.

Comportamentul consumatorilor s-a schimbat si nerespectarea promisiunilor de livrare ar putea duce la recenzii negative publicate online, cu capacitatea de a deteriora reputatia companiei.

Software-ul pentru management flota va permite sa oferiti clientilor transparenta si controlul asupra serviciilor de livrare.

Rute optimizate si planificare ruta

Spune-ti la revedere planificarii manuale a rutelor de livrare si bucurati-va de toate orele pe care le puteti economisi in fiecare saptamana.

Optimizarea rutelor construieste cele mai eficiente rute pentru soferi, luand in considerare disponibilitatea soferului, tipurile de vehicule si produse livrate, locatia sau numarul de opriri.

In doar cateva secunde, puteti avea rute de livrare planificate, astfel incat sa nu pierdeti timpul completand manual foile de calcul. Pixul si hartia apartin trecutului!

Acest lucru va ofera un control mai bun asupra operatiunilor de livrare si va permite sa va concentrati asupra altor domenii care trebuie imbunatatite.

Reduceti timpul de lucru astfel incat sa puteti lucra la dezvoltarea afacerii!

Un soft pentru managament flota performant precum cel oferit de CargoTrack va permite sa adaugati rezervari de ultim moment fara a va perturba programul pentru ziua respectiva.

Cu cat soferii executa mai multe comenzi, cu atat puteti castiga mai multi bani pentru companie.

Aflati mai multe informatii si despre sistemele Hardware GPS & Accesorii CargoTrack: https://cargotrack.ro/sisteme-hardware-gps-accesorii/

Costuri reduse

Reducerea cheltuielilor pentru companiile de livrare sau curierat poate fi posibila cu un soft de management flota performant.

Accesarea analizelor si a datelor despre performanta afacerii si a soferilor, poate evidentia de unde provin majoritatea cheltuielilor.

Plasarea soferilor pe cele mai eficiente rute poate reduce consumul de combustibil si poate economisi bani.

De asemenea, un sistem de monitorizare GPS flota  va permite sa vedeti care soferi franeaza puternic, merg la ralanti excesiv, fac viraje stranse si care merg cu viteza peste limita.

In acest fel, puteti identifica care sofer are nevoie de mai multa pregatire, astfel incat vehiculele flotei sa fie conduse in siguranta. Acest lucru poate contribui la longevitatea vehiculelor flotei si poate urmari cand este necesara intretinerea.

Gestionati-va afacerea de livrare sau curierat cu ajutorul CargoTrack

Daca va intrebati cum sa va gestionati afacerea de livrare sau curierat, CargoTrack va poate ajuta.

Aflati mai multe despre cum va puteti imbunatati procesele de gestionare a flotei, luand legatura cu echipa CargoTrack!