ALIMENTE CARE ÎȚI ÎNTĂRESC SISTEMUL IMUNITAR ÎN PERIOADA DE VIROZE!

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a preveni răcelile de iarnă și gripa, primul dvs. pas ar trebui să aruncați o privire la ce fructe și legume aveti acasa.

Noi va oferim cateva idei despre cele mei bune alegeri pentru întărirea sistemului imunitar.Planificați-vă mesele astfel încât să le aveți incluse in dieta de zi cu zi.

Majoritatea oamenilor apelează la vitamina C după ce au prins o răceală. Acest lucru se datorează faptului că vă ajută să vă construiți sistemul imunitar. Se crede că vitamina C crește producția de globule albe. Acestea sunt cheia pentru combaterea infecțiilor.

Citricele populare includ:

  • grapefruit
  • portocale
  • mandarine
  • lămâi
  • lămâi verzi
  • clementine

Deoarece organismul tău nu produce și nu o depozitează, ai nevoie de vitamina C zilnic. Aproape toate fructele citrice au un conținut ridicat de vitamina C. Cu o astfel de varietate din care puteți alege, este ușor să adăugați în meniul zilnic aceste fructe.

Broccoli este supraalimentat cu vitamine și minerale. Ambalat cu vitaminele A, C și E, precum și mulți alți antioxidanți și fibre, broccoli este una dintre cele mai sănătoase legume pe care le puteți pune pe masă. Cheia pentru a-și menține puterea intactă este să îl gătești cât mai puțin – sau mai bine, deloc.

Ghimbirul este un alt ingredient minune. Ghimbirul poate ajuta la scăderea inflamației, ceea ce poate ajuta la reducerea durerilor de gât și a altor boli inflamatorii.

Căutați iaurturi care au „culturi vii și active” tipărite pe etichetă, precum iaurtul grecesc. Aceste culturi vă pot stimula sistemul imunitar pentru a ajuta la combaterea bolilor. Încercați să mâncați iaurturi simple, mai degrabă decât tipurile care sunt preferate și încărcate cu zahăr. În schimb, puteți îndulci iaurtul simplu cu fructe sănătoase sau o lingurăde miere.

Iaurtul poate fi, de asemenea, o sursă excelentă de vitamina D. Vitamina D ajută la reglarea sistemului imunitar și este gândit să stimuleze apărarea naturală a organismului împotriva bolilor.

ALIMENTE CARE ÎȚI ÎNTĂRESC SISTEMUL IMUNITAR