Alegerea unui expert pentru masuratorile topografice

Alegerea unui expert pentru masuratorile topografice

Pentru a alege un expert topograf care sa-si faca treaba cat mai bine, este foarte important sa tineti cont de cateva lucruri, astfel incat sa va bucurati de o alegere buna.

Cu siguranta veti avea nevoie de un astfel de expert in situatia in care doriti sa cumparati sau sa vindeti o proprietate, deci va trebui sa va asigurati de faptul ca totul este in regula din punct de vedere al constructiei, facilitatilor disponibile si legal.

O societate care sa va ofere niste servicii diversificate, precum serviciile de cadastru sau de intabulare de teren in judetul Cluj, este Topo Cad Vision. Avand in spate o echipa de profesionisti bine construita reusesc livreze constant mai repede decat au promis orice proiect care le-a fost solicitat.

masuratori topografice

La ce trebuie sa fiti atenti cand alegeti o astfel de firma?

Daca aveti nevoie de exemplu de masuratori topografice, trebuie sa va asigurati ca nu aveti probleme in ceea ce priveste respectarea datei limita sau a scadentei. Acestea sunt doua lucruri foarte importante de care sa tineti cont.

Cu siguranta nu va doriti sa acumulati intarzieri inca de la inceput pentru ca acest lucru va duce la acumularea de frustrari sau chiar mai rau, poate duce la pierderea unor oportunitati.

Trebuie stabilita inca de la debutul proiectului o data limita, aceasta fiind respectata de catre cei care va ofera serviciile.

Trebuie sa va mai asigurati si de faptul ca expertii pe care ii cautati sunt mereu pregatiti sa va ajute, fiind important ca ei sa fie atat rapizi, cat si disponibili pentru a va ajuta cu orice fel de raspuns la problemele pe care le veti intampina.

In mod normal o persoana de contact ar trebui desemnata din partea lor pentru a asigura tot fluxul de informatii si documente astfel incat sa se respecte termenul limita asumat.

Nivel de experienta al celor cu care urmeaza sa colaborati poate simplifica sau complicat lucrurile dupa caz. Cei cu experienta va vor sta la dispozitie pentru intrebari/clarificari si va vor furniza si cele mai bune sfaturi.

Un bun serviciu de topografie si de masuratori trebuie sa prevada tarife cat mai clare pentru orice fel de serviciu oferit. Expertii va pot oferi asadar o grila de costuri in functie de anumtie criterii sau chiar de servicii cerute.

De asemenea, in ceea ce priveste tarifele, acestia trebuie sa fie cat mai transparenti cu dumneavoastra. Cotul total pe care urmeaza sa-l platiti trebuie sa contina, in mod clar si distinct, taxele fixe percepute de stat si respectiv onorariu firmei pentru fiecare pas.

Expertul este mereu transparent in tot ceea ce face, acesta fiind si motivul pentru care trebuie sa stiti cu exactitate fiecare pas atunci cand alegeti un astfel de serviciu.

Multe dintre firme au codul unic de identificare fiscala afisat pe site saul il puteti gasi in mod usor la o cautare pe Google.

In baza acestui CUI poti identifica anul infiintarii acelei firme si poti vedea cateva statistici financiare, astfel ca un nivel mic de incasari nu poate fi asociate cu increderea si/sau experienta.

Alegeti o firma care sa dea dovada in orice moment de minutiozitate si sa va ofere si aparatura cea mai buna si de precizie pentru ceea ce aveti voi nevoie. Tinand cont de toate aceste lucruri, veti lua decizia cea mai buna.

 

Tagged: