Alătură-te Grupului „ADMITERE LA MEDICINĂ, MEDICINĂ DENTARĂ ȘI FARMACIE”

Lector univ. Dr. Alice Piperea a creat un NOU grup de discuții pe Facebook – ADMITERE LA MEDICINĂ, MEDICINĂ DENTARĂ ȘI FARMACIE.

Dacă ești ELEV și dorești să afli mai multe detalii referitoare la admiterea în învățământul medico-farmaceutic din toate centrele universitare din țară, intră în acest grup și consultă-te cu membrii acestuia, elevi, părinți și profesori și vei putea fi ajutat în acest sens.

Te invităm să te alături noului grup educativ de elevi, părinți și profesori, pe care l-am creat special pentru a facilita comunicarea între elevi, părinți și profesori, respectiv pentru a găsi cât mai ușor un răspuns la întrebarea ta legată de ADMITERE.

Îți vei cunoaște viitorii colegi , vei lua cele mai bune decizii referitoare la alegerea centrului universitar în care vei susține concursul de admitere și vei găsi profesorii potriviți care te vor îndruma în cadrul pregătirii pentru admitere.

 

În acest grup:

-poți deschide discuții referitoare la subiectele ce vizează admiterea în învățământul superior medico-farmaceutic/domeniul educativ;

-poți posta știri care au legătură cu domeniul educativ/ învățământul superior medico-farmaceutic;

-poti posta anunțuri de meditații, dacă oferi meditații sau ai nevoie de meditații la materiile din domeniul medico-farmaceutic;

-se pot deschide discuții referitoare la subiectele ce vizează meditațiile/domeniul educativ.

Este deosebit de important să te informezi din timp în mod corect referitor la ADMITERE!

Înscrie-te și tu!

Grupul poate fi accesat AICI.

REGULAMENT

În acest grup:

-poți deschide discuții referitoare la subiectele ce vizează admiterea în învățământul superior medico-farmaceutic/domeniul educativ; -poți posta știri care au legătură cu domeniul educativ/ învățământul superior medico-farmaceutic; -poti posta anunțuri de meditații, dacă oferi meditații sau ai nevoie de meditații la materiile din domeniul medico-farmaceutic; -se pot deschide discuții referitoare la subiectele ce vizează meditațiile/domeniul educativ; -toate postările vor fi aprobate de administrator pentru a preveni spam-ul.

Te rugăm să postezi în așa fel încât:

-sa utilizezi un limbaj decent; postarile cu limbaj vulgar nu vor fi aprobate si utilizatorii respectivi vor fi eliminați din grup; -să nu aduci injurii membrilor grupului, să nu intri în polemici, să nu faci publicitate negativă, să nu denigrezi pe nimeni.

Observație:

Administratorii își asumă dreptul a de modifica regulamentul și de a introduce reguli noi în măsura în care este necesar. Administratorii au putere de decizie deplină asupra postărilor care sunt aprobate, persoanelor blocate sau față de accesul noilor membri.

Tagged: