Acoperișul cu tablă fălțuită: 5 lucruri pe care trebuie să le cunoști

Te gândești să investești într-o învelitoare de calitate pentru a o înlocui pe cea veche de pe casă?

Alegând un acoperis cu tabla faltuita te bucuri de o gamă largă de beneficii, pe care e bine să le cunoști însă, dinainte de a lua o decizie. De aceea, următoarele rânduri îți sunt de ajutor. Descoperi astfel principalele motive pentru care tabla fălțuită merită atenția ta!

Beneficiezi de rezistență sporită când alegi un acoperiș cu tablă fălțuită

Datorită faptului că este realizată cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, tabla fălțuită îți oferă o rezistență sporită pe termen lung. Durata de viață a acestui produs poate ajunge chiar și până la 20 de ani, dacă este întreținut în mod corespunzător. Mai mult, ai garanția că acoperișul tău va face față fără probleme la vânturi puternice, la ploi torențiale, ninsori abundente ori schimbări bruște de temperatură. Astfel, eviți reparațiile frecvente și te bucuri de confortul pe care îl meriți la tine acasă!

Montaj facil, chiar și în locuri cu o pantă foarte mică

Un alt avantaj important, pe care este bine să-l iei în considerare când vine vorba despre tabla fălțuită este acela că ea poate fi montată ușor, chiar și pe pante de minimum 4 grade. Așadar, dacă acoperișul nu îți permite să ai o pantă mai generoasă, nicio problemă!

Tot din punct de vedere al montajului este bine să știi că acesta se poate realiza doar cu ajutorul unor cleme speciale, fără ca specialiștii cu care colaborezi să aibă nevoie de șuruburi ori de cuie. Atunci când acoperișul nu este deloc perforat în timpul montajului, durata sa de viață crește.

Oferi casei tale un plus de personalitate

Frumoasă ca aspect, tabla fălțuită are capacitatea de a oferi casei tale un plus de personalitate. Mai mult, ai libertatea să alegi dintr-o gamă variată de culori interesante, pentru a creiona imaginea de ansamblu pe care ți-o dorești. Gândește-te, însă, și la celelalte aspecte din curte, pentru a avea parte de un tot unitar!

Investești într-un produs prietenos cu mediul înconjurător

Într-un prezent în care mediul înconjurător a devenit o prioritate, atunci când investești în tablă fălțuită investești de fapt într-un produs care ajută la protejarea naturii. Acest tip de tablă este realizat cu ajutorul unor produse bio, ceea ce înseamnă că și tu contribui la promovarea produselor de calitate, ce contribuie la reducerea poluării pe termen lung.

Poți utiliza tabla fălțuită chiar și pentru fațade

Nu în ultimul rând, este bine să știi că poți folosi tabla fălțuită chiar și pentru placarea uneia sau a mai multor fațade. Maleabilă și frumoasă din punct de vedere vizual, această tablă te ajută să ai parte de o locuință pe care o vei admira în fiecare zi!

Comandă online oricâtă tablă ai nevoie!

Internetul îți oferă astăzi posibilitatea de a economisi timp și bani, pentru că îți poț comanda direct din mediul online tabla de care ai nevoie. Pe Internet ai la dispoziție descrieri detaliate, dar și fotografii reprezentative care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie pentru propria ta locuință!

Acopero.ro îți pune la dispoziție o varietate de produse de top! De la tabla fălțuită, până la tabla dublu faltuita pret bun, dar și alte produse – pe toate le găsești online și le poți comanda în doar câteva momente. Astfel, te bucuri de o învelitoare excelentă, durabilă și frumoasă din punct de vedere al design-ului, pe care o poți monta mult mai ușor decât dacă ai alte alte variante de pe piață!

Date de contact:

Email: office@acopero.ro

Telefon: +40749266014