Accesorii importante de nunta – o solutie moderna

In procesul de pregatire pentru nunta, lucrurile mici, utile si necesare sunt adesea uitate, ca de exemplu elemente stralucitoare si de neinlocuit ale accesoriilor de nunta. Panglici de martori, porumbei albi, confetti, invitatii  nunta – fara toate aceste accesorii dragute, o nunta pur si simplu nu va fi considerata o nunta, iar oaspetii nu vor cunoaste despre eveniment. Sa aruncam o privire la lista acestor detalii pentru ceremonie si sa ne asiguram ca nu uitam nimic.

Monede, orez, petale de trandafir – aceste atribute ale unei nunti nu trebuie uitate niciodata. Altfel, cum va vor face scalda rudele si prietenii la iesirea din oficistarii civile pentru a ura prosperitate si bunastare tinerei familii? Puteti cumpara trandafiri si petale de trandafiri de la orice florarie.

Asigurati-va ca pregatiti in avans invitatii nunta pentru oaspeti.

Panglici de martor – culori vibrante sau pastelate, vizibile sau concise si intotdeauna necesare pentru cel mai bun cavaler si domnisoara de onoare. La urma urmei, ei, fiind cele mai „persoane de incredere”, trebuie sa se distinga de ceilalti oaspeti.

Porumbei albi – aceste pasari sunt simboluri ale puritatii si inocentei, devotamentului, fidelitatii si dragostei adevarate. Eliberarea porumbeilor la o nunta este un ritual frumos si emotionant.

Clopote – clopote mici aurii pot fi agatate pe masina, pe geamurile salii de banchet si oriunde doriti. Potrivit legendei, sunetul clopotelor va speria spiritele rele si ii va proteja pe noii casatoriti de ochiul rau.

Confetti, serpentine, bule de sapun – cum va puteti descurca fara aceste atribute stralucitoare si putin copilaresti ale evenimentului? Ele pot fi oferite oaspetilor pentru a-i distra in timpul dansurilor festive.

Baloanele sunt cu adevarat un atribut universal de sarbatoare. Puteti face compozitii complicate din baloane, decorand sala cu ele. De asemenea, le puteti distribui oaspetilor, astfel incat acestia sa scrie pe aceste baloane urari tinerilor casatoriti si sa le elibereze. Iar daca la nunta sunt invitati mici, atunci baloanele vor deveni pur si simplu o incurajare indispensabila pentru buna lor purtare.

Numere de inmatriculare adezive pe masina – nu ar fi oare amuzant daca masina cu invitatii circula prin oras cu numarul „Invitati treji”, iar masina mirilor va decora numarul „Viitorii parinti”?

Si in final dar nu si dupa importanta – invitatii de nunta: elementul indispensabil al unei ceremonii. Acestea contin cele mai importante detalii: cine a invitat, cine este invitat, unde are loc evenimentul, la ce ora, ce presupune evenimentul, existent sau lipsa unui dress code. De aceea e foarte important sa acordati o atentie deosebita acestor elemente.