A rămas şocată după ce a văzut-o dezbrăcată pe Serena Williams

Jucătoarea română de tenis, Alexandra Dulgheru, fostă numărul 21 mondial, a rămaş şocată când a văzut-o prima dată în viaţa sa, pe Serena Williams. Cumlea a fost că prima dată a văzut-o dezbrăcată pe sportiva din SUA.

Alexandra Cadanțu a povestit la GSP LIVE, un episod care a marcat-o după ce s-a intersectat cu Serena Williams în vestiar, în timpul unui turneu important.

Prima dată când am fost la un turneu de Grand Slam și prima amintire pe care o am de când am intrat în vestiar a fost când am văzut-o pe Serena Williams pentru prima dată în viața mea. Am văzut-o dezbrăcată și am rămas șocată timp de o săptămână, fiindcă e foarte mare. E incredibil cum poate să arate, cum poate să joace și cum poate să se miște”, a spus Alexandra Cadanțu la GSP Live.

Serena Williams e una dintre cele mai importante jucătoare din toate timpurile. Americanca se află la borna 23 în ierarhia turneelor de Mare Șlem și mai are nevoie de unul singur pentru a egala recordul all-time deținut de Margaret Court.

Serena Williams a câştigată până în prezent73 de turnee, având 834 de victorii și 144 de înfrângeri în proba de simplu şi 92.715.122 $ câştigaţi din premiile puse în joc de turneele la care a participat.

Sursa RecentNews

Tagged: