3 echipamente de biologie moleculara pe care nu le poti scapa din vizor ca medic

Esti interesat de biologia moleculara, ai studiat-o si vrei sa profesezi in domeniu? Iata 3 echipamente de biologie moleculara pe care nu le poti scapa vin vizor ca medic. Este important sa fii informat si sa prestezi servicii de calitate superioara.

Thermocycler – RT PCR AMPLIlab – echipament biologie moleculara nou pe piata

Iti spune ceva numele de Thermocycler – RT PCR AMPLIlab? Ei bine, este un echipament biologie moleculara nou pe piata, care trebuie sa intre in posesia tuturor celor care-si doresc sa aiba o cariera de succes in acest domeniu.

A fi dotat cu aparatura necesara amplificarii acizilor nucleici si analizei rezultatelor este mai mult decat important. Nu uita sa faci o prioritate din acest lucru si sa soliciti o oferta de pret furnizorilor de echipamente medicale. Mai ales daca este de interes pentru tine.

Sistem complet automat de extractie ARN/ADN EXTRAlab

Ce spui de EXTRAlab? Acesta este un sistem robotic complet automat, care este mai multe intrebuintari. Este destinat atat extractiei de ADN/ARN, cat si prepararii mixului de reactie pentru Real Time PCR.

Un sistem nelipsit din centrele care au oameni specializati in domeniu. Iar daca chiar tu esti la conducere, nu uita sa iei in calcul acest sistem care iti poate usura munca. Este, de departe, unul dintre cele mai bune de pe piata biologiei moleculare.

Sistem automat de extractie a acidului nucleic BK-AutoHS96 – expertii in biologie moleculara trebuie sa-l aiba

Fara dar si poate, acest echipament de purificare a acidului nucleic extras automat cu o sensibilitate ridicata trebuie sa fie in toate cabinele dedicate biologiei moleculare. Este un must have, pe care nu ai cum sa nu-l iei in calcul.

Nu-l recomanda doar design-ul si modul in care este construit, ci si functiile multiple pe care le poate indeplini fara probleme.